[IMG]Sebastian Vettel, 2018 sezonu ve Formula 1'e dair ceşitli acıklamalarda bulunduğu roportajı sizler icin cevirdik.[/IMG] Sebastian Vettel, 2015 yılında katıldığı Ferrari'de şimdiye kadar şampiyonluk heyecanı yaşayamazken, kariyerinin ilk yılları Schumacher'le benzerlik gosteriyor. Alman pilot, tıpkı Schumacher gibi ilk dort yılında şampiyonluk sevinci yaşayamadı. Michael Schumacher'in beşinci sezonunda Ferrari ile şampiyon olmasının kendisine guven verip vermediği sorusuna Vettel, "Ferrari'ye katıldığım zaman ona kıyasla iki şampiyonluğum daha vardı. Karşılaştırmak yapmak istemiyorum. Her ikimiz de Almanız, her ikimiz de Ferrari'deydik, her ikimiz de dorduncu yılımızda şampiyon olamadık. Eğer şampiyon olabilirsem o zaman konuşuruz. Sonrasında Michael'ın şampiyonluklarının yarısını bile kazansam benim icin iyi olur." "Dorduncu yılım geride kaldı, bu donem hakkında konuşmak zor. Takım bu sure icerisinde cok gelişti. Bugun dort yıl oncesine kıyasla cok daha guclu ve organize bir ekibimiz var. İlk başta takım pek cok alanda dağılmış şekildeydi. şimdi birlik icerisindeyiz. Henuz buyuk bir başarı kazanamadık ama son yıllarda takımın buyuk bir potansiyele sahip olduğunu gosterdik. 2017'de cok iyi bir araca sahiptik ve bu yıl icin planladığımız bazı hedefleri uyguladık. Geriye donup bakarsak, bazı şeylerin biraz daha hızlı olmasını isterdik, ama henuz olmak istediğimiz yere ulaşamasak bile durum olumluydu." yanıtını verdi. Sebastian Vettel, bu yıl adeta gecen yılın kopyasını yaşadı. Alman pilot gecen yıl 20 yarışta, 5 galibiyet, 13 podyum ve 317 puan toplayıp ikinci olurken, bu yıl 21 yarışta 5 galibiyet 12 podyum ve 320 puan alıp yine ikinci oldu. Vettel, "Bu yıl biraz daha yakındık ama her iki yıl da şaşırtıcı şekilde cok benzerdi. Gecen yıl motor gucunden kaybettik. Arac iyiydi ancak bazı pistlerde yeterince iyi değildi. Bu yıl aerodinamik anlamda daha verimli bir aracımız vardı. Motor tarafında da iyiydik, ama arac bir paket olarak henuz olması gereken yerde değildi." dedi. Ferrari'nin bazı yarışlarda cok iyi olduğunun hatırlatılması uzerine Vettel, "Mercedes'e bakarsanız İspanya, Fransa ve Rusya'da baskın bir performansa gosterdi. Bize bakarsanız boyle yarışlara sahip değildik. Sizce var mıydı? Gecen yıla bakarsak, duble yapmayı başarmıştık ama bu yıl hic ilk iki sırayı alamadık." dedi. Ferrari 2017 Monaco ve Macaristan GP'lerinde duble yaparken bu yıl hic duble yapamadı. Diğer tarafta Mercedes İspanya, Almanya, Rusya ve Japonya'da ilk iki sırayı alan takımdı. "Singapur, Sochi ve Suzuka bize cok fazla puana mal oldu. Ama genel olarak olması gereken tempoda değildik. Eğer tempomuz olsaydı, tum bu durumla baş etmek zorunda kalmazdık." Sorunların garip şekilde hep yaz tatili sonrası ortaya cıkmasını da yorumlayan Vettel, "Sanırım bir tesaduf. Ama kendimizi geliştirmek icin calışmamız gerekiyor. Belki de işler istendiği gibi gitmemeye başlayınca tansiyon artmaya başladı. Sorunlar ortaya cıktığı vakit, bunları hızlı şekilde cozmek her zaman icin kolay olmuyor." ifadelerini kullandı. Ferrari, Belcika'daki zaferinin ardından İtalya, Singapur, Rusya ve Japonya'da galibiyete ulaşmayı başaramadı. Takım sonrasında yaptığı analizlerde guncellemelerde sorun olduğunu fark etti ve İtalya sonrası getirdiği guncellemelerin tamamını aractan kaldırdı. Bu hamlenin yapıldığı ilk yarış olan Amerika GP'si oldu ve Kimi Raikkonen o yarışta 2013'ten sonraki ilk zaferine ulaştı. Ancak Hamilton zaten şampiyonluğa ulaşmak uzereydi. Vettel, "Elbette cok fazla vakit kaybettik. Hatanın nerede olduğunu anlamak gercekten cok zordu. Performansı geri getirebilmek icin iyi bir adım atmaya ihtiyacımız vardı. Bundan oturu de son bolumde rakiplerimizle aynı seviyede gelişemedik. Mercedes'in sorunları var mı gercekten bilmiyorum, ama eğer varsa durumla daha hızlı baş ettiler." dedi. Ferrari'nin başkanı Sergio Marchionne, 2014 yılında Luca di Montezemolo'nun yerine İtalyan takımın başkanı haline geldi ve yeniden yapılanma surecini başlattı. Ferrari geride kalan yıllarda adım adım gelişirken, Marchionne takımı doğru yola sokmak icin arka planda cok fazla caba ortaya koydu. Marchionne, Macaristan GP oncesi hayatını kaybetti ve İtalyan takım adeta o hafta sonundan itibaren buyuk bir cokuş yaşamaya başladı. Vettel, "O andan itibaren işlerin ters gittiğini soylemek doğru değil, bu takım icin adil olmaz. Elbette başkan bizi bir şekilde organize ediyordu ama yaz tatilinden sonra yaptığımız şeyleri başkan hayatını kaybetmeden once planlamıştık. Yani başımıza gelen şeyler başkan hayatını kaybetmeden once planlanmıştı. Elbette onun olumu bize yardım etmedi ama yarış takımı son derece ozerktir ve gunluk işlerde bağımsız şekilde hareket eder." dedi. Vettel, Almanya'da lider giderken kaza yapıp yarış dışı kalırken, o yarışı Hamilton kazandı ve psikolojik bir avantaj yakaladı. İtalya GP'de ise Hamilton'la pist ustunde temas yaşadı ve spin attı. O yarışı da Hamilton kazandı. Hangisinin donum noktası olduğu sorusuna Vettel, "Hockenheim'daki kazanın ardından kendimle yuzleşmek, kendimi toparlamak zorundaydım. Bu gercekten aptalcaydı. Kucuk bir hatanın etkisi cok buyuk oldu. Zorlamaya calışmıyordum, arkamda kimin olduğunu, farkın ne kadar buyuk olduğunu veya kazanıp kazanmayacağımı bilmiyordum. Sadece yarışıma konsantreydim, virajdan viraja duşunuyordum. Yağmur yağdığı icin tekrar tekrar piste bakıyordum." "Maalesef frenlemede biraz gec kaldım, arka lastikler kaymaya başladı... Aracın pozisyonunu ayarlamaya calışıyordum. Aracı duzeltmeye calışsam da artık cakıl zemine cıkmıştım. Buna inanamadım cunku hızım cok duşuktu. Elbette o kazayla Hockenheim'de cok fazla puan kaybettim." "Mercedes'in bu yılki en guclu tarafı, bizim zayıflıklarımızdan en iyi şekilde faydalanmaları ve yarış kazanma kabiliyetlerinin bizden daha yuksel olmasıydı. Aynı donemde herkes aracımızın cok baskın olduğunu soyledi. Boylece uzerimizde baskı yaratmaya calıştılar. Ama ben hep farklı şekilde gordum, aracımız asla baskın değildi. Şanslıydık ve bunların coğunu kullandık. Ama sonucta bir şeyler eksikti." Vettel, Fransa'da Valtteri Bottas'la temas yaşarken, Japonya'da Max Verstappen ve Amerika'da Daniel Ricciardo ile temas yaşadı. Vettel, "Coğu zaman hata oranı %50'ye 50'ydi. Monza'daki olaya bakarsak Lewis'in de sorun yaşayabileceğini soyleyebiliriz. O nerede olduğumu gormedi. Bana gore Lewis, mucadelenin sonuclarını duşunmeksizin kapıyı kapatan bir adam değildir. Teması onlemeye calıştım ama yapamadım. Geriye donup bakarsak, gaza basmaya devam ederek ikimizi birden yarış dışı bırakabilirdim. Ben spin attım ve o devam etti. Sonuc olarak benim aracım hasar gordu, onunki değil. Maalesef oldu, bu yıl sık sık yanlış zamanda yanlış yerde oldum." dedi. Modern cağda Max Verstappen gibi isimler boş zamanlarında PlayStation oynuyorlar ve yarışla ilgili ceşitli olayların uzerinden pek cok kez geciyorlar. Vettel, bunun bir avantaj olup olmadığı sorusuna, "Bu tam anlamıyla sacmalık. O zaman PlayStation'da futbol oynadığım icin harika bir futbolcu olmam gerekiyordu. Ama bu bana hic yardımcı olmadı. Ya da James Bond'u surekli izleyen birisi buyuk gizli bir ajan mı oluyor?" yanıtını verdi. Sebastian Vettel, Formula 1 gridinde sosyal medya hesabına sahip olmayan tek surucu. Vettel, "Bana gore orada yaptığınız şeyin tam tersini yapıyorsunuz. Gercek resmi asla gostermiyorsunuz. Milyonlarca takipciniz varsa o zaman sansursuz hicbir fotoğrafınız olmuyor. Bu tıpkı televizyondaki insanları tanıdığınızı duşunmeniz gibi bir şey. Kullanıcılar gercekte bir şey bilmiyorlar ya da oğrenmiyorlar. Bana gore bu eğlence kategorisine giriyor." Kimi Raikkonen de şaşırtıcı şekilde sosyal medyayla tanışma kararı aldı ve şimdiden 1.3 milyon Instagram takipcisine ulaştı. Vettel, buna şaşırıp şaşırmadığı sorusuna "Evet, evet, şaşırdım. Belki de oradan cok fazla para kazanabilirsiniz. Bir ceşit para kazanma yerine haline geldi." yanıtını verirken, kendisinin boyle bir kazanc isteyip istemediği sorusuna, "İletişim kurmaya ihtiyacım yok. İnsanlara neden şu an nerede olduğumu soyleyemeliyim ki? Bu sadece hayattan bir parca goturuyor. Bunu yapan insanları eleştirmek değil derdim. Herkes istediğini yapmakta ozgur, ama benim dunyamda boyle bir şey yok. Bunun bir parcası değilim." Vettel, eski aracları ozlediğini soyledi ve şoyle devam etti: "Maalesef artık o cok sevdiğimiz araclar uretilmeyecek. Bunu kabullenmeliyiz. Birkac yıl once elektrikli bir arac surdum, ama bana gore elektrikli araclar tum sorunları cozmuyor. Bana gore yanlış bir teknoloji cunku cok pahalı. Duşunduğumuz kadar da temiz değil. O bataryaların yok edilmesi problemini bir duşunun. Şu an hoş gorunebilir ama aslında oyle değil." "Motor sporlarıyla ikisini ayırmak zorundayız. Yaptığımız şey eğlence. Burada duygular olmalı. Rock konserinde sadece bir lazer gosterisi varsa o zaman bir şeyler eksiktir cunku oraya muzik icin gidersin." Gunluk Gazeteler