Romain Grosjean, Haas'ın 2019 yılında Renault ile mucadele edeceğinden emin. Haas bu yıl guclu bir performans ortaya koydu ve şanssızlıklar yaşamasına rağmen sezonu beşinci sırada tamamladı. İkinci yarıda takıma onemli puanlar kazanan Grosjean, takımın bu yılki performansından gurur duyuyor. "Eğer kış testlerinde markalar şampiyonunu beşinci bitirmemizi sağlayacak bir sozleşme onerseydiniz, bunu kabul ederdik. Ucunce yılımız icin muhteşem. Dordunculuk icin savaştık ve Monza'da diskalifiye olmadan once Renault'yu yakalamıştık." "En azından onlarla mucadele ettik ve eminim onumuzdeki yıl tekrar savaşabiliriz. Bence iyi başladık, iyi bir insan grubumuz var. Aslında gelecek yıl icin oldukca olumlu olduğumu soyleyebilirim." Grosjean 2018'de zorlu bir sezon gecirdi ancak Almanya GP ile birlikte harika bir yukseliş gercekleştirdi. "2018'i 'b** ve guzel' şeklinde yorumlayabiliriz. Bu bir futbol macı gibiydi. İlk yarı adeta coptu ama ikinci yarı cok iyiydi. İlk sekiz yarışta puan alamadım, kotu şans vardı ve bazı hatalar yaptım." "Cok fazlaydı. Almanya'da ise olmak istediğim yere geri dondum." Grosjean, bir yemek kitabı da cıkardı. "Bu sporu seviyorum. Ama cok fazla spor yaparsanız bir noktada yorulursunuz ve bir sonraki yarışa başladığınızda yorgun olursunuz. Bu mukemmel olmak. Bu yuzden yemek yapmak bana iyi geliyor. Cocuklar da seviyor. Birlikte yemek yapıyoruz. Eğleniyoruz. Bu ailemle sevgimizi paylaşmanın yolu. Bu yuzden yemek kitabı cıkarttım!" Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Grosjean, Haas'ın 2019'da Renault ile Yarışacağından Emin