Lewis Hamilton'un pol pozisyonunu 0.007 sn farkla kacırdığı Almanya'yı kazanmasının ardından Jenson Button Macaristan'da zafere ulaştı ve boylece Mclaren son 2 yarıştan galibiyetle ayrılmış oldu. Boylece Red Bull'un 6 galibiyetine karşılık Mclaren galibiyet sayısını 4'e yukseltti. Neale "Red Bull'un arkasındaysanız risk almak zorundasınız. Biz de aracımızda ve suruşlerde bazı riskler aldık. Suruculerimiz kazanmak icin istekliler ve cok zorluyorlar. Boyle olunca da aşırıya gidip hata yaptıkları anlar da olabilir." "Araca biraz performans kazandırınca suruculerimiz de biraz rahatladılar. Altlarında rekabetci bir paket olduğunu biliyorlar ve bu sayede tum sistem biraz daha rahat nefes almaya başladı." "Daha fazla risk aldık. Bazıları işe yaradı bazıları yaramadı. Ancak Formula 1 oturup rahatlayabileceğiniz bir spor ya da alan değil cunku herkes cok zorluyor. Endişe ettiğiniz an rekabetten geriye duşeceğinizi bilirsiniz. Sporda bunun icin yer almıyoruz." dedi. Neale ayrıca şampiyonluk duğumunun ilerleyen yarışlarda alacağı şekle bakmaksızın sezon sonuna kadar zorlamaya devam edeceklerini soyledi. Neale "Oncelikle yarışlar kazanmak istiyoruz ve bu sene daha fazla yarış kazanabiliriz. Matematiksel olarak şampiyonluklar hÂl mumkun ve mucadeleyi surdureceğiz. Ancak şampiyonluklar mumkun olmasa bile calışmayı bırakmayacağız. Bu sene 4 yarış, art arda 2 yarış kazandık bu yuzden iyi bir sezon gecirebileceğimizi duşunuyorum. Kesinlikle rahatlamayacağız." "Tabi ki belli bir noktada gelecek sene icin kaynaktaki dengeye bakmak zorunda olacağız ancak ne ben bırakmamız gerektiğini soyleyebilirim ne de Martin. Boyle bir şey olacağını hayal edemiyorum." dedi. TRF1 __________________