İskoc pilot, GP2 kokpitinin kendisi icin cok kucuk olması nedeniyle DTM uzerinden geldiğini belirtti. Autosprint'e konuşan Di Resta: "Formula 3'deki başarımın ardından DTM'de Mercedes ile surmem teklif edildi ama GP2'deki testim nedeniyle kararımı ertelemiştim. Ama orada da onemli bir sorunum vardı. O zamanlarda GP2 kokpitleri bana gore cok kucuktu. Testler sırasında 3 farklı koltuk denedim ama aracta oturmak bir kÂbustu. Diğer bircok pilota kıyasla olculerim farklı. Bu yuzden durum yaratamadım" “O zamanda DTM şansının en iyi secenek olduğu kararına vardım. Ama bir gun DTM uzerinden de olsa Formula 1'e girebileceğime inancımı kaybetmedim. Her zamna goz onunde olmamın onemini biliyordum. Yani kazanmam gerekiyordu" Di Resta Avrupa Formula 3 Şampiyonası'nı 2006'da kazandı; Sebastian Vettel ve Kamui Kobayashi gibi. 2006 sonunda Trident ve ART takımlarıyla GP2 testlerine cıktı, sonrasında DTM kararını verdi. 2010'da ise DTM'de Mercedes ile şampiyon oldu; aynı sene Force India'nın yedek pilotuydu. Bu sene patronlarını ve F1 cevresini etkileyen Di Resta, alcakgonullu konuşsa da hedeflerini yuksekte tutuyor. Di Resta: “Her zaman kendi işime odaklandım ve mali eksiklik nedeniyle pes etme endişem olmadı. Formula 1'e girdiğinde ilk hedefin orada kalmak ve bir gelecek yaratmak olduğunu duşunuyorum" “Benim icin DTM'den gelmek yeni sorunlar yarattı. Ama şimdiye kadar her şey yolunda gitti. Oğrenecek daha cok şeyin olduğunu duşunuyorum ama aynı zamanda iyi başladığım icin memnunum" Di Resta’nın hedefleri net “Sebastian (Vettel) ve Lewis (Hamilton), ulaşmaya calıştığım şeyleri yapabildiler." trf1 __________________