Turkiye'nin en eski rallisi olan 40. Boğazici Rallisi'ni birinci bitirerek 1999 yılından bu yana şampiyonluğu kazanan ilk Turk pilot olarak tarihe gecen Castrol Ford Team Turkiye pilotu Yağız Avcı, rallilere katılmak isteyenler icin en doğru başlangıcın otomobil hakimiyeti ve ileri suruş tekniği eğitimlerini almak ve ufak butceli yarışlara girmek olduğunu soyledi. Avrupa Ralli Şampiyonası'na puan veren 40. Boğazici Rallisi'nin birincisi Yağız Avcı, ralli yarışlarına katılmak isteyenlerin once bazı eğitimleri alması gerektiğini kaydetti. Otomobilin hakimiyeti ve ileri suruş teknikleriyle ilgili eğitim alarak ralliye başlanabileceğini ifade eden avcı, soyle konuştu: “Bu konuyla ilgili sayıları az da olsa eğitim veren kurumlar var. Oralarda eğitim alınabilir. Bunlar tamamen ralliye odaklı eğitimler değil, daha cok otomotiv hakimiyeti ve ileri suruş teknikleriyle ilgili. O eğitimler alınarak işin bazı puf noktaları ve otomobil hakimiyeti anlaşılabilir. Kurslarda kendilerini gosteren ralli severlere ucretsiz yarışmak gibi ayrıcalıklar da sunulabiliniyor. Yarışların yapıldığı şehirlere veya organizasyonlara mumkun olduğunca gidip, oradaki rallicilerle ilişki icinde de olunması gerekir. Bunun dışında maddi imkanı iyi olanlar direkt başlayabilir. Otomobil rallilerine katılmak isteyenler icin en doğru start, otomobil hakimiyeti ve ileri suruş tekniği eğitimlerini almak ve ufak butceli yarışlara katılmaktır. Daha sonra yavaş yavaş profesyonelliğe doğru yol alınabilir.” Avcı, eğitimlerden, normal şehirici arac kullanıcılarının da faylanmasının kazaları azaltacağını dile getirerek, “Eğitimler sadece motor sporları icin alınmamalı. İleri suruş eğitimleri de var. Bu eğitimler otomobilin hakimiyeti konusunda cok faydalı oluyor. Otomobile ne kadar hakim veya bilincli olursanız o kadar kazaları onleme şansınız var. Eğitimlerin alınması, muhtemel kazaların bircoğunu onleyecektir. Bilincli suruculerin sayısı arttıkca ozellikle bayram tatillerinde meydana gelen kazalar azalacaktır” dedi. “Turkiye'de sponsor bulmak zor” Turkiye'de rallinin henuz cok populer bir spor olmadığını belirten Avcı, şunları soyledi: “Avrupa'ya gore oldukca gerideyiz. İtalya, Fransa ve İngiltere şu anda rallinin merkezi durumunda. Aslında 1980, 1990'larda ralliye bir hayli ilgi varmış ancak daha sonra giderek azaldı. İlgi az olunca sponsor bulmak da zor oluyor. Tabi populer olmadığı icin de sponsor firmalar daha cok futbola ya da basketbola kayıyor. İstedikleri geri donuşu almaları onlar icin onemli. Sponsor bulamayınca yurt dışında yarışmak zor oluyor. Cunku ralli masraflı iş. İki yıldır Castrol Ford Team Turkiye adına yarışıyorum. Onumuzdeki sezonlar icin planlanan birtakım yurt dışı duşuncelerimiz var. Eğer herşey yolunda giderse dunya şampiyonalarında olmasa da Avrupa şampiyonalarında yarışma fırsatı bulacağım. “Ralliye başlamamda en cok babamın etkisi oldu” Avcı, ralliye başlamasında kendisi gibi rallici olan babasının etkili olduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Babam Nejat Avcı, doğumumdan bir yıl once yani 1983'te başlamış yarışmaya. Cocukluğumdan beri yarışların icindeyim. Babamla surekli yarışlara gelip gidiyorduk, daha sonra işlerin farkına vardıkca ben de merek sarmaya başladım. Ehliyeti alır almaz yarışmaya başladım. Yarışlarda en cok beni ıslak asfalt zeminler zorluyor. Toprak ve asfalt tecrubemiz bir hayli fazla, camurda da bir sıkıntı cekmiyoruz ama asfalt biraz ıslak olunca zorluyor. Ralli pilotuyum ama trafikte oldukca sakin kullanıyorum. Cunku otomobili yavaş kullanmak cok keyif veriyor. 7 yıldır 2004 model otomobilime biniyorum. Lastiklerini daha yeni değiştirdim.” Hurriyet __________________