ABB FIA Formula E şampiyonu Jean Eric Vergne, DS Techeetah takımıyla uzun vadeli yeni bir anlaşma imzaladı. Motorsport, eski F1 pilotunun yaptığı anlaşmanın en az iki sezon sureceğini oğrendi. Vergne, 2014-15 sezonunda Andretti, 2015-16 sezonunda DS Virgin adına yarışırken, son iki sezondur Techeetah adına mucadele etti. Fransız surucu gecen yıl dort galibiyetle şampiyonluğa ulaştı. Fransız surucu, "Her şeyden once DS Techeetah'a bana inandıkları ve inanclarını surdurdukleri icin teşekkurler." "DS Techeetah son iki yılda benim evim ve ailem oldu. Bu yuzden onlarla birlikte calışmaya devam etmek harika." "Gecen sezon suruculer şampiyonluğunu kazanarak inanılmaz bir iş başardık ve herkes daha fazla başarı istiyor." "Yarışta cok fazla değişken var. Bu yuzden sozleşmeyi şimdiden uzattık ve artık uzun vadeli stratejileri duşunebiliriz. Bir takım olarak birlikte daha fazla başarı istiyoruz. Bu sadece bir başlangıctı." dedi. Ote yandan Vergne'in takım arkadaşı Andre Lotterer, gecen yıl takıma katılmış ve uc yıllık sozleşme imzalamıştı. Bu yıl anlaşmasının ikinci sezonuna girerken, onumuzdeki yıl da takımda kalacak gibi gorunuyor. DS Techeetah başkanı Edmund Chu, "Jean Eric'le uzun vadeli yeni bir sozleşme imzaladığımızı acıklamaktan memnuniyet duyuyorum." dedi. Gunluk Gazeteler