Mahindra'nın yeni pilotu Jerome d’Ambrosio, takımının Gen2 araclarla ilk sezonda şampiyonluktan daha kotusunu hedeflememesi gerektiğini soyledi. Mahindra, 2017/2018 sezonunun başında, Felix Rosenqvist'in Hong Kong ve Marakeş'te aldığı art arda zaferlerinin sayesinde şampiyonada liderliğe kadar yukselse de, sezonun ikinci yarısında yaşanan yarış dışılar ve performans duşuşunun ardından gerilemekten kurtulamadı. Dragon'la gecirdiği 4 sezonun ardından Mahindra adına yarışacak olan D'Ambrosio, takımının gecen seneki ucunculuğunun uzerine katması gerektiğine inanıyor. Motorsport.com'a konuşan D'Ambrosio, "Gercekten şampiyonluk mucadelesi vermek istiyorum. Bunu yapmamız gerekiyor." "Şampiyonluğu kazanmak istiyorum. Takımda iyi insanlar var. Bundan daha aşağısını hedefleyemeyiz. Oyle olsaydı hic yarışmazdık." "İyi bir aracımız olduğunu duşunuyorum. Aracın dengesi ve birkac şey uzerinde calışmamız gerekiyor. Ancak aracımız genel olarak gercekten iyi." "Takım yarışlar kazanabilecek bir paketi bir araya getirdi. Bu yuzden piste cıkıp mucadele etmeliyiz." "Tasarımcılar, hızlı olan bu aracı hazırlarken harika iş cıkardılar. Artık muhendislerimizle birlikte aractan maksimumu almaya calışmalıyız. Ben pist ustunde maksimumu cıkarmalıyım." "Guc dengesi acısından Mahindra'nın nerede olduğunu soylemek zor. Testlerde pilotlar arasında 4. sıradaydım." "Yine ilk beşteyiz. En azından ben oyle olduğunu duşunuyorum. Artık neler olacağını goreceğiz. Aractan maksimum performansı almaya calışacağız. Her şeyi bir araya getirmek onemli olacak." "Evet, ilk beşteyiz ve bu galibiyet icin mucadele edebileceğimiz anlamına geliyor." dedi. Gunluk Gazeteler