Dayanıklılık serilerinde yarışan Salih Yoluc, gecen hafta 4. oldukları Fuji'deki Asya Le Mans Serisi yarışının ardından, "Cok keyifli bir yarıştı. Yanlış lastik secimleri yapınca podyum dışında kaldık. Hayal kırıklığı yaşıyoruz ancak yine de kalan iki yarış a guvenle bakıyoruz." dedi. Salih Yoluc, Turkiye adına FIA Uluslar Kupası'nda birincilik elde etti ve oncesinde de Şanghay'daki Asya Le Mans Serisi ilk ayağında podyuma cıkmıştı. Gectiğimiz hafta da serinin ikinci ayağında Fuji'de piste cıkan Yoluc, United Autosports'tan takım arkadaşları Guy Cosmo ve Patrick Bryne ile birlikte 5. sırada kaldı. Sonucun ardından bir acıklama yapan Salih, yanlış lastik secimleri nedeniyle podyumdan olduklarını belirtti, yaşadıkları hayal kırıklarına rağmen kalan iki yarışta ellerinden geleni yapacaklarını da ekledi. "Yarış başlangıcında biraz temkinliydim cunku yağmur izleri vardı pistte. İlk birkac turda yol tutuşa onem verdim. O turlardan sonraki hızımdan da memnunum. Keyifliydi. Guy da iyi bir iş cıkardı ancak ben pitteyken yanlış lastik secimleri yapıldı." "Bu hatadan dolayı iki dakikadan fazla zaman kaybettik ve podyuma mal oldu. İkinci kez podyuma cıkarak Noel arasına gidemediğimiz icin hayal kırıklığı icindeyiz. Yine de kalan iki yarış icin umutluyuz. İyi bir tempoya sahibiz ve bu da gelecek iki yarışta sonuca doneşecek." Asya Le Mans Serisi, Ocak'ta Tayland'da surecek. Gunluk Gazeteler