Eski Formula 1 pilotu Gerhard Berger, Mick Schumacher'in birkac yıl icerisinde Formula 1'e gireceğini ve bunun Ferrari ile olacağını duşunuyor. Mick Schumacher, Avrupa Formula 3'teki ikinci sezonda dunya şampiyonluğuna ulaşmayı başardı ve ortaya koyduğu performans ile herkesi şaşırttı. Macau GP'de her ne kadar beklentilerin altında kalsa da, Avrupa F3 sezonunun ikinci yarısındaki suruşu pek cok kesimi etkilemiş gibi gorunuyor. DTM'in patronu Gerhard Berger, Avrupa Formula 3'un aynı hafta sonu yapılmasından oturu Mick'e en yakın isimlerden birisiydi. Genc pilotun yağmur atlında da iyi bir performans sergilediğine dikkat ceken Berger, genc surucunun adım adım Formula 1'e yaklaştığını dile getirdi. Eski Toro Rosso takım patronu, "Mick Schumacher iki yıl icerisinde bir Ferrari'nin icinde olacak. Bu bir misafirhane mi olur, yoksa Formula 1 mi olur henuz bilmiyorum!" diyerek şaka yaptı. Berger sonra şoyle devam etti: "Doğrusu, Michael'ın oğlu sezonun ikinci bolumundeki performansıyla beni de etkiledi." "Elinde cok iyi materyallere sahip olduğu icin guclu olduğu soylendi. Ama onu ıslak zeminde de izledim ve kazanmayı başardı." "Şimdi Formula 2'de yarışacak ve daha fazla gelişme fırsatına sahip olacak." "Acıkcası herkesin hayali birkac yıl icerisinde babasının aracının (Ferrari) direksiyonuna gecmesi." Gunluk Gazeteler