Stoffel Vandoorne, Formula E'deki ilk macında istediği performansı sergileyememiş olmasına rağmen hafta sonunun kendisi icin pozitif olduğunu oldu. Vandoorne, antrenman turlarının en hızlı ismi olmayı başarırken, sıralama turlarında en hızlı beşinci isim olmuştu. Yarışta teknik sorunlarla boğuşan Vandoorne, geriye duşmekten kurtulamadı ve sonuc olarak hafta sonunu puansız noktaladı. Motorsport'a konuşan Vandoorne, "Keşfettiğimiz pek cok olumlu şeyden oturu bizim icin iyi bir gundu. İlk yarışımdı ve son derece zorlu koşullarla karşı karşıyaydık." "Fakat antrenmanlarda en hızlıydık, sıralama turlarında Dilmann geriye duşunce dorduncu olduk. Bu oldukca olumlu bir başlangıctı. Şahsen memnun kaldım." dedi. Belcikalı pilot yarışın daha zor olduğunu kabul ediyor, fakat sorunları bulmalarına yardımcı olduğunu da ekliyor. "Yarış elbette ki zordu. Kontrol atında alamadığımız bazı sorunlar vardı. Fakat sebebini bulmuş olmamız harika bir haber." "Operasyonel anlamda yapacak cok fazla iş var. Bir takım olarak oğrenme surecindeyiz. Bu henuz ilk yarıştı. Yine de hafta sonundan memnun kaldım. Onumuzdeki yaırşları sabırsızlıkla bekliyorum." Gunluk Gazeteler