Simona de Silvestro, pazar gunu gercekleştirilen testin ardından oldukca mutlu olduğunu soylerken, en hızlı turunun sıralama modunda atmadığını soyledi. Formula E organizatorleri, Riyad sezon ici testine normal pilotların yanı sıra kadın pilotların da katılmasına karar verdiler ve takımlar tarafından secilen toplam dokuz kadın pilot pazar gunku testte yer aldı. Nissan'da Carmen Jorda, Venturi'de Simona de Silvestro, Techeetah'ta Tatiana Calderon, Mahindra'da Katherine Lgge, BMW'de Beitske Visser, NIO'da Jamie Chadwick, Dragon'da Pippa Mann, HWA'da Carrie Schreiner ve Virgin'da Amna Al Qubaisi piste cıktı. Testte kaza yapan tek isim Virgin surucusu Qubaisi'ydi. Kadın suruculer arasında en hızlı isim 1:12.048'le Simona de Silvestro'ydu. Bu derece lider Sam Bird'den 2.380 saniye yavaştı. Tatiana Calderon 1:12.229 ile testteki en hızlı ikinci kadın pilot olurken, Carmen Jorda 1:13.445 yaptı. De Silvestro testin ardından şoyle konuştu: "Venturi aracıyla oldukca pozitif bir gun oldu. Aracını odunc verdiği icin Felipe'ye teşekkurler!" "Buyuk bir test planımız vardı ve cok fazla şey oğrendik." "Maalesef bugun sıralama modunda gitmedik ama 200 kW'da da guclu anlar vardı. Takıma teşekkurler." dedi. Calderon ise şoyle konuştu: "Eğlenceliydi ama cok dikkatli olmalısınız. Eğer ideal hattın biraz dışına cıkarsa kolayca duvara carpabilirsiniz. Boyle harika bir takımla boyle bir şeyin parcası olduğum icin mutluyum." Son olarak Carmen Jorda, "1:11 yapan Olvier'dı. Durust olmak gerekirse insanların ne soylediğini pek umursamıyorum. Testi beğendim ve takımla birlikte calıştım. Gelecekte yine birlikte calışacağız." "İlk sektor biraz zorluydu ancak oğleden artan yol tutuşla birlikte işler daha iyiydi." dedi. Gunluk Gazeteler