Red Bull'un Danışmanı Helmut Marko, Avusturyalı takımın Mick Schumacher'le ilgilenmediğini soyledi. Mick Schumacher bu yıl Avrupa Formula 3 Şampiyonası'nda iyi bir performans ortaya koydu ve ikinci yarıdaki harika zaferleriyle şampiyon olmayı başardı. Red Bull Racing'in genc yeteneği Daniel Ticktum'u yenmeyi başaran Schumacher'in ismi son aylarda Toro Rosso koltuğu icin anılmaya başlandı. Ayrıca Mercedes ve Ferrari de genc surucuyle ilgileniyor ve Motorsport.com'un edindiği bilgilere gore genc pilot Ferrari'ye katılmayı kabul etti. Alman basınına konuşan Marko, Mick Schumacher'le ilgilenip ilgilenmedikleri sorusuna, "Asla radarımız olmadı. Kendisine bulunduğu ortamda zaten iyi şekilde bakılıyor." "Bunu gorduk ve kendisine herhangi bir ilgi gostermedik. Ona karşı herhangi bir teklifimiz olmadı." dedi. Ticktum, bu yıl Mick Schumacher lehine bazı şeyler yapılmış olabileceğini ima etmişti. Bu konu hakkındaki yorumu sorulduğunda Marko, "Orada pek fazla yoktum. Macau'yu yakından takip ettim ve orada her şey gayet normaldi." yanıtını verdi. Schumacher yeni sezonda Formula 2'de mucadele edecek. Gunluk Gazeteler