TURYİD'in 12. olağan genel kurulu 04 Ocak 2019 gunu Sunset Restaurant’ta yapıldı. Kaya Demirer’in 5'inci Donem TURYİD Yonetim Kurulu Başkanlığı’na secildiği genel kurulda Yonetim Kurulu Başkan Yardımcılığı gorevine ise Metin Şen, Barış Tansever, Gamze Cizreli ve Ayhan Carıkcılar getirildi.

Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD), sektorun onde gelen isimlerini 04 Ocak 2019 Cuma gunu Sunset Restaurant’ta duzenlenen 12. Olağan Genel Kurulu’nda bir araya getirdi.

TURYİD Uyesi olan, yeme- icme- eğlence sektorunun yatırımcıları, gastronomi tesisi işletmecileri ve tedarikcilerinin katılımıyla duzenlenen toplantıda, gorev sureleri sona eren Yonetim Kurulu Uyeleri, diğer Kurulların Uyeleri oy birliği ile ibra edildi ve dernek organlarının secimi gercekleştirildi.

12. Donem TURYİD Yonetim Kurulu’nda; Kaya Demirer (Frankie İstanbul), Metin Şen (Serafina), Ayhan Carıklar (Midpoint), Gamze Cizreli (Big Chefs), Barış Tansever (Sunset), Umut Ozkanca (d-ream), İbrahim Demir (BTA), Ali Rıza Yılmaz (Parkfora), Ebru Koralı (Marka Sokak), Cem Mirap (Lucca), Richard Peter Appelbaum (Divan), Doğa Erzi (Coca-cola), Yucel Ozalp (Rana), Serkan Top (Waffle Stop), Onur Tahincioğlu (Grill Polonez), Yaprak Baltacı (Morini), Ahmet Ozbek (Lebi Derya), Tayyar Zaimoğlu (OnbaşılarKebap), Lutfu Sapmaz (Portaxe), Dilek Terzioğlu (Dilek Terzioğlu Events), Gorkem Girav (Mana), Esra Batkın (İnoksan) ve Faruk Ugumu (Hunkar) gorev aldı.

turizmguncel