Kubica: "Geri Donduğumde Eskisi Gibi Olacağım"
Spor Haberleri0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Kubica: "Geri Donduğumde Eskisi Gibi Olacağım"
-
17-10-2019, 20:33:35Polonyalı pilot bazı taraftar sorularına yanıt verdi ve bu cevaplarda, iyileşmesinin olumlu yonde olduğunu ve yardımsız yuruyebildiğini soyledi. Kubica: "Fiziksel olarak hÂl biraz zayıflığım var ama genel durumum oldukca iyi. Kilom, normal seviyeye geri dondu ve birkac haftadır yardımsız yuruyebiliyorum. Her şeyi hesaba katarsak kendimi oldukca iyi hissediyorum" "İşlerin ilerleyişinden tatminim. Gelişimim beklentiler yonunde ve şansıma, iyileşme surecini etkileyecek herhangi bir enfeksiyon oluşmadı" Sezon sonu Brezilya GP'de Renault koltuğuna oturacağı one surulen Kubica, ne zaman bir F1 aracı kullanacak duruma geleceğini soylemek icin hÂl erken olduğunu belirtti. Kubica: "Donuşumun zamanlaması konusunda daha net bir manzara icin hÂl erken ama onemli olan, nihai sonuc, (gecici donuş icin) acele etmek değil" Boylesi olayların ardından, hem de motor sporlarının zirvesinde geri donuş oldukca zor. En son Felipe Massa, 2009'da Macaristan'da yaralanmasının ardından uzun sure pistlere donemedi; dondukten sonra da eskisi gibi olmadığı soyleniyor. Ama Kubica, geri donduğunde eskisi gibi olacağına inanıyor. Kubica: "Kaza ile ilgili bir şey hatırlamıyorum. Sadece sonucların farkındayım. Bu yuzden bana hic olmamış gibi geliyor." "Aslında (bir etkisi olması icin) bir neden goremiyorum. Cunku geri donduğumde tam olarak eskisi gibi olacağım" TRF1 __________________