Max Verstappen, kısa sure icerisinde Honda motoruyla ilk testini simulator ustunde yapacağını soyledi. Gectiğimiz hafta Milton Keynes'te Red Bull Racing tarafından bir Noel partisi duzenlenirken, Daniel Ricciardo da bu partide yer aldı. Servus TV'ye ozel acıklamalarda bulunan Verstappen, birkac gun icerisinde Honda motorunu ilk kez simulator uzerinde test edeceğini soyledi. "Milton Keynes'te harika bir partiyle herkesle bir araya gelmek guzeldi. Daniel bizimle son Noel'ini kutladı. Sezonu gosteren bir film vardı, cok eğlendik." "Benim icin sezonun en parlak anı Hollandalı taraftarların onunde Red Bull Ring'de kazandığım zaferdi. Bunu beklemiyordum, ozellikle de sıralama turlarından sonra boyle bir şey beklememiştim." "Meksika'da her şey yolunda gitti. Yarış pistinin rakımı oldukca yuksek olduğu icin motor gucunun onemli cok fazla yoktu. Red Bull Racing'in neler yapabileceğini gosterdik. Ayrıca Breizlya'da da kazanan ben olmalıydım." "Bu yıl bana cok şey oğretti. Ozellikle ilk yarı cok zordu. Helmut Marko ile konuşmak bana yardımcı oldu. O bana karşı hep durusttu. Ama buna babamdan oturu cok alışkınım, o cok daha sert! Bu iyi bir şey cunku Formula 1'e bu yuzden girdim. Eleştirilerle baş edebilmeliyim." "Gelecek sezona yonelik hazırlıklar gayet iyi gidiyor. Herkes Honda ile calışmak icin sabırsızlanıyor. Fabrikadaki herkes, eskisine kıyasla daha motive." "Şimdi simulator uzerinde calışmak icin fabrikaya gideceğim. İlk kez Honda motorlu bir aracı test edeceğim." Max Verstappen, Lewis Hamilton gibi motosiklet testi yapıp yapmayacağı sorusuna, "Onceliğim Formula 1, diğer yarışlar hakkında başka bir duşuncem yok." dedi. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Verstappen, Honda Motorunu Simulator Uzerinde İlk Kez Test Etmeye Hazırlanıyor