Mark Webber, Lewis Hamilton'ın tek turda Michael Schumacher'den bile iyi bir pilot olduğunu soyledi. Hamilton, tum zamanların pole pozisyonu rekorunu eline gecirdi ve şimdiye kadar 83 pole pozisyonu alarak tarihi bir başarıya imza atmış oldu. Her yıl bu rekoru daha da ileriye taşıyan Hamilton, henuz 34 yaşında ve en az dort ila beş yıl daha yarışabileceği duşunuluyor. Hamilton, 2007-13 yılları arası Hamilton'a karşı mucadele eden Mark Webber'e gore Ayrton Senna'dan bu yana F1'in gorduğu en iyi sıralama pilotu. "Daha once ddesoyledim, tekrar soyluyorum; Lewis, Senna'dan bu yana Formula 1'in gorduğu en iyi sıralama pilotu. Bana gore tek turda Michael Schumacher'den daha iyi." "Bana gore tartışmasız şekilde son 40 yılın en iyisi o. Tek turda Ayrton'la en ust seviyede." "Cumartesi gunu oyun dışında kaldığını ya da hata yaptığını goremezsiniz. Olması gerektiği zaman yıkıcı bir hıza sahip olmayı başarıyor." Webber'e gore Hamilton'ın zayıf bir noktası yok ve bu onun en buyuk gucu. "Onun zayıf yonunun ne olduğunu gercekten bilmiyorum ve bu onu oldukca tehlikeli kılıyor." "Kesinlikle Sebastian'dan daha yavaş olmadığını gosterdi ve Fernando kadar guclu olduğunu biliyoruz. Cok calışıyor ve işte bu yuzden tum bu rekorları elinde barındırıyor." Webber'e gore bu yıl beşinci şampiyonluğunu yakalayan Hamilton, eğer motivasyonunu koruyabilirse Michael Schumacher'in yedi şampiyonluk rekorunu da kırabilir. "En iyilerden birisi ve henuz bırakmadı. Bu yuzden tum bu harika rekorları kırabilir. Eğer gelecek yıl altıncı dunya şampiyonluğunu alırsa sonunu getirebilir." "Bence bu Michael'ı gecme ve sekiz şampiyonluk yakalama konusunda yeterli motivasyona sahip olup olmadığına dair en buyuk bir gosterge olacak." "Yine de rekoru kırmasını izlemek inanılmaz olur. Bunu başarabilmesi icin yapması gereken cok fazla şey ve bitirmesi gereken cok fazla yarış var." Gunluk Gazeteler