Cifte Dunya Rallikros şampiyonu Johan Kristofersson, 2019 sezonunda Sebastien Loeb Racing Volkswagen'le WTCR'de yarışacağını acıkladı. Bu yıl 12 mucadelenin 11'ini kazanarak şampiyonluğa ulaşan Kristofersson, Audi ve Peugeot'nun ardından Volkswagen destekli PSRX'in de seriden cekilmesinin ardından koltuksuz kaldı. Sebastien Loeb Racing, 2019 WTCR sezonunda dort Golf GTI TCR ile yarışacak ve Kristofersson, Rob Huff ve Mehdi Bennani ikilisini katılacak. Son koltuğun kime gideceği belirsizliğini koruyor. Kristofersson, "WTCR'de yarışmak icin sabırsızlanıyorum. Dort yıldır rallikros yapıyordum ve bu 2013'ten sonraki ilk tam zamanlı turing maceram olacak." "Pistlerin coğu benim icin tamamen yeni. Bu yuzden yeni bir mucadele olacak." "Ayrıca yeni takım arkadaşlarımla calışmak icin sabırsızlanıyorum. Ozellikle WTCC şampiyonu Rob Huff'la." "Sebastien Loeb Racing gibi deneyimli bir takımla calışacak olmaktan ve Volkswagen ailesiyle devam edecek olmaktan oturu mutluyum." dedi. Kristofersson boylelikle seriye katılan bir başka onemli isim oldu. Daha once Augusto Farfus ve Andy Priaulx'nun 2019'da seride yer alacağı duyurulmuştu. Gunluk Gazeteler