Sebastien Buemi, Riyad'da gercekleştirilen Formula E yarışında DS Techeetah'la yarışabilecek seviyede olmadıklarını soyledi. Nissan e.dams pilotu, ucuncu sıradan başladığı yarışta iyi bir startla Jose Maria Lopez'i gecmiş ve ikinciliğe cıkmıştı. Sonrasında Antonio Felix da Costa'nın peşine duştu ancak Techeetah ikilisi Jean Eric Vergne ve Andre Lotterer'in baskısına daha fazla dayanamadı ve rakiplerine gecildi. Bununla birlikte hem Vergne hem de Lotterer pitten gecme cezası aldılar fakat yarışa geri donduklerinde bir kez daha Buemi'yi gecmeyi başardılar ve ikinci oldular. Sonuc olarak Buemi altıncı olurken, Oliver Rowland yedinci oldu. Motorsport'a konuşan Buemi, "Elbette hayal kırıklığına uğradım. İkinci virajı ikinci sırada donup, yarışı altıncı bitirdiyseniz nasıl mutlu olabilirsiniz ki?" "Bugun yeterince hızlı değildim. Bilemiyorum, yaşadığımız pek cok kucuk sorun vardı. Bu yuzden cok calışmamız ve gelişmemiz gerekiyor." "Ama evet, bu sonuctan memnun değilim cunku Techeetah ile savaşamadım. Mumkun olduğunca az zaman kaybetmek icin elimden geleni yaptım ama durust olmak gerekirse onlarla aynı ligde değildim." "Bana gore her şey kucuk detaylarla ilgili. Cok calışmamız gerekiyor, sonrasında durumu anlamalı ve hızlı sonuclar cıkarmamaya dikkat etmeliyiz." "Bunun kolay olmadığını siz de biliyorsunuz. Boyle olmaması gerekiyordu. Sıralama turları fena değildi, iyi bir iş yapmıştım." "En azından olumlu taraf bu ve bunu baz alarak gelişmemiz gereken noktalara odaklanmalıyız." dedi. Gunluk Gazeteler