Pirelli'ye Ovguler Durmuyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Pirelli'ye Ovguler Durmuyor
-
17-10-2019, 20:21:18Lotus Teknik Patronu Mike Gascoyne, Formula 1'e kattığı heyecan icin Pirelli'yi tebrik etti ve bu duşunce, Bernie Ecclestone ve Jean Todt tarafından da kabul gordu. Turkiye'de yaptığı acıklama ile Ecclestone, Pirelli'den, 2011 lastiklerinin bir yarışın ucte birindan fazla omurlu olmamasını istediklerini doğruladı. Ecclestone: “Pirelli'den gayet memnunum. Onlara teşekkur ediyorum. Super bir iş cıkardılar" Aslında bu konuda, zıtlıklar yaşayan Ecclestone ve Todt fikir birliğine vardı. La Stampa'ya konuşan FIA Başkanı Jean Todt: “Pirelli'yi hoş karşılamam gerekli. Cunku cok cesur kararlar verdiler." “Antrenman ve sıralama dÂhil ilk yarışları televizyondan takip ettim ve heyecan verici buldum. KERS'in donuşu, kanatları hareket ettirme ve yeni lastikler, gosteriyi geliştirmeye yardımcı oldu." Team Lotus’un Teknik Patronu Mike Gascoyne, Bridgestone'den Pirelli'ye gecişin, 20 yıl boyunca kurallarda değişiklik yapmaktan daha etkili olduğunu belirtti. Telegraph'a konuşan Gascoyne: “Lastik tedarikcisini değiştiriyoruz ve aniden muhteşem yarışlar gecirdik" “Pirelli, işe girişteki cesaretlerinden dolayı alkışlanmalı" “Lider giden pilotun, lastikleri yuzunden yarışı kaybedeceği anlar olacak ve Formula 1'de buyun ureticilerin son istediği şey, pilotun aractan cıkıp da lastiklerin kullanılamaz olduğunu soylemesidir. Gosteriye katkıda bulunan lastikler, cesaret gerektiren bir yaklaşım ve Pirelli'ye saygı duyulmalı" TRF1 __________________