Renault F1 takım patronu Cyril Abiteboul, bu yıl şampiyonayı dorduncu sırada tamamladıklarını ve bu konuyla ilgili ortada hicbir soru işareti olmadığını dile getirdi. Monza'da Romain Grosjean'ın altıncılığıyla birlikte Renault'yu yakalayan Haas, Fransız ureticinin aracın tabanıyla ilgili protestosu sonrası yarıştan diskalifiye edilmişti. Renault bunun uzerine Haas'la puan farkını olabildiğince yuksek tutmak ve dordunculuğu bu diskalifiye sayesinde kazanmadığını gostermek istedi. Sezon bitti ve iki takım arasındaki fark 29'du. Ayrıca Belcika GP'ye kadar topladığı tum puanlar silinmeseydi, Racing Point Force India sezonu 111 puanla tamamlamış olacak. Motorsport'a konuşan Abiteboul, "Artık her şey resmi, bu acık bir konu, bu konuda tartışma yok. Force India ya da Haas'a puan ekleme gibi bir şey soz konusu değil. Net bir şekilde dorduncu olduk." "Yine de evet, bu basit yada kolay bir sezon olmadı. Pek cok kez dorduncu en iyi araca sahip olmadığımıza eminim. Takımın ve ozellikle de dikkat cekici bir yapan suruculerimizin hakkını vermemiz gerekiyor." "Haas'ın hızlı bir araca sahip olduğuna inanıyorum. Ama buradaki temel konu aracınızın hızlı olması kadar, işleri nasıl yonlendirdiğiniz ya da yonettiğiniz de onemlidir. Bunu soylerken, bir kez daha takım ve suruculerimizin hakkını vermek istiyorum. Ceşitli sorunlar yaşadık ve stratejiyle bunların ustesinden gelmeliydik. Ayrıca sıralama turlarında lastiklerin durumuyla da uğraşmamız gerekiyordu." "Pek cok kez durum zordu. Ama kendimizi gosterdik ve sonuc olarak dordunculuğu aldık. Bu yılki amacımız da tam olarak buydu." "Uzun vadede istediğim şey bu değil, ama bu bizim icin bir donum noktası olmalı." Abiteboul, bir sonraki adım olan ilk uc takıma karşı mucadele etmenin, kolay bir gorev olmayacağını kabul etti. "Artık daha yuksek puanlar hedeflememiz gerekiyor. Bulunduğumuz yerle olmak istediğiniz, yer arasında buyuk bir fark olduğunun farkındayız. Bu bize kış boyunca daha fazlasını yapma konusunda enerji veriyor." Abiteboul son olarak Red Bull'un artık kendileri icin bir baz noktası olmayacak olmasının kendileri icin bir kayıp olduğunu kabul ediyor ama zaten oğrenmeleri gereken şeyleri oğrendiklerinin altını ciziyor. "Elbette bu doğru. Son uc yılda bu tarz bir muşteri takımına sahip olmak istemiştim. Bu bize şasiyle motor arasında hangi alana odaklanmamız konusunda net bir goruş sağlamış oldu." "Red Bull sayesinde motorun neyi iyi yapabileceğini ve neyi kotu yapabileceğini acık şekilde gorduk. Ama şimdi herkesin bu sureci kendi başına goturecek olgunluğa sahip olduğunu duşunuyorum." Gunluk Gazeteler