Robert Kubica, uğurlu rakamının 8 olduğunu ve bu yuzden 88 numara ile yarışacağını soyledi. Robert Kubica, son olarak 2010 Abu Dhabi GP'sinde piste cıkmıştı ve o gunden bu yana hicbir Formula 1 yarışında yer almadı. Bununla birlikte yeni sezonda Williams'la F1'e tam sekiz yıl aradan sonra donecek ve nasıl bir performans gostereceği merak konusu. Polonyalı surucu, 2019 yılında yarışacağı rakamın #88 olacağını acıklamıştı. Polonyalı surucunun neden bu rakamı sectiği bilinmiyordu. Gectiğimiz gunlerde bir acıklama yapan Kubica, 88 numarayı secmesinin temel sebebinin 8 numaranın uğurlu rakamı olmasından kaynaklandığını dile getirdi. Kubica, "88 numarayla mucadele edeceğim cunku benim favori rakamım 8. O numara kullanıldığı icin iki numara almaya karar verdim ve iki tane 8 sectim." "Genellikle iki sayı, bir sayıdan daha iyidir. Bu yuzden 88'i sectim." "Bu sayıyla ortaya koyacağım performansı sabırsızlıkla bekliyorum." dedi. Kubica bu yıl cuma antrenmanları ve testte #40 ile piste cıkmıştı. Ayrıca 88 numara son olarak Rio Haryanto tarafından kullanıldı. Endonezyalı pilot 2016'nın ortasında F1'e veda etmişti. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Kubica 88 Numarayı Secme Sebebini Acıkladı