Sebastian Vettel, Maranello'daki Ferrari calışanlarına mektup yazdı ve 2019'da şampiyonluk icin her şeyini ortaya koyacağını soyledi. Sebastian Vettel, bu yıl Ferrari ile dorduncu yılını gecirirken, başlangıcta iyi bir performans gosterdi ancak ikinci yarıyla birlikte duşuş yaşadı. Sonuc olarak Ferrari bir kez daha şampiyonluğu kaybederken, Vettel ust uste ikinci kez şampiyona ikincisi oldu. Vettel Noel oncesi Ferrari calışanlarına mektup gonderdi ve 2019'da elinden geleni yapacağının sozunu verdi. "Sevgili cocuklar, Hepinize her şey buyuk bir teşekkur ediyorum. Şampiyonluğu Maranello'ya getiremiyor olsak bile, şunu soyleyebiliriz: Hepimiz maksimumu ortaya koydu ve bunu yapmaya devam etmeliyiz. Hadi kollarımızı sıvayalım. Her zaman aramızdaki bu guven ve karşılıklı saygıyla daha iyi bir iletişim kurmaya calışıyoruz ve bu her zaman, her şeyde bize yardımcı oluyor. Sadece guclu bir takım olarak birlikte calışmaya devam ederek bir sonraki adımı atabiliriz! Bağlılık ve coşku harika! Ve size soz veriyorum, 2019 yılında en buyuk hedefimize ulaşmak icin mumkun olan her şeyi yapacağım! Hepiniz icin en iyisini diliyorum. Cok teşekkur ederim. Sebastian"
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel, Ferrari Calışanlarına Mektup Yazdı: 2019'da Her Şeyimi Ortaya Koyacağım!