Kevin Magnussen, Haas takımının 2018 Formula 1 sezonunda ruzgara karşı yarıştığını, sezon icerisinde yanlış gidebilecek her şeyin yanlış gittiğini soyledi. Haas bu sene zaman zaman gridde en hızlı 4. araca sahip olsa da, bircok kazaya ve olaya karışmasının ardından şampiyonayı o noktada tamamlayamadı. Magnussen, bu sene bircok konuda şanssız olduklarını ve gelecek sene bu durumun tersine donmesini umduğunu soyledi. Magnussen, "Bu sene yanlış gidebilecek cok fazla şey gercekten yanlış gitti. Bu yuzden hep karşıdan gelen ruzgara karşı yarıştık. Gelecek sene ruzgarın arkadan gelmesini umuyoruz." "Bu tur şeyler icin sorumluluğu kabul etmelisiniz. Cunku, koşul her ne olursa olsun her zaman her şeyi farklı yapabilirsiniz." "Cok sıkıntılı bir olay olsa da, her zaman inceleyip neleri daha iyi yapabileceğinizi gorebilirsiniz. Bunu yapacağız ve gelecek sene daha iyi durumda olmaya calışacağız." "Gercekten gelecek sene ruzgarı arkamıza almamızı umuyorum. Şanstan ziyade ruzgarı arkamıza almamızı umuyorum." dedi. Magnussen, 2018'de 56 puan kazanarak puan acısından kariyerinin en iyi sezonunu gecirmiş oldu. Daha once McLaren'da, Formula 1'deki ilk sezonunda 55 puan kazanmıştı. Magnussen, en cok puanı bu sene kazansa da en iyi sezonunu gecirdiğini duşunmuyor. Magnussen, "Bilmiyorum. Gercekten kıyaslama yapmıyorum. Bu tur bir kıyaslamam yok. Hicbir şey kazanmadım. F1'deki ilk senemde podyuma cıkmıştım. Bu acıdan, o sene daha onemliydi. 56 puan kazandığım icin bu senenin en iyisi olduğunu soyleyemem. Harika bir sezon değildi." "Tamam, bir acıdan kariyerimin en iyisiydi. Ancak galibiyet ya da şampiyonluk mucadelesi vermiyorsanız, durum o kadar da harika olmaz." "Kişisel olarak, Formula 1'de en iyi yerde olduğumu duşunuyorum. Artık edindiğim deneyimlerle, daha keyifli olacaktır." dedi. Gunluk Gazeteler