Perez Kanada'da yarışacağından emin
Spor Haberleri0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Perez Kanada'da yarışacağından emin
-
17-10-2019, 20:06:42Monako'daki kazanının ardından iyileştiğini ifade eden Sergio Perez, Kanada Grand Prix'de yarışmaya hazır olacağından şuphesi duymadığını ifade etti. Meksikalı pilot, Monte Carlo'daki sıralamalarda tunel cıkışında yuksek hızda şikandaki bariyerlere carptıktan sonra hastanede iki gun gecirmişti. Perez dun yaptığı acıklamada, Perşembe gunu gireceği FIA'nın tıbbi kontrollerinden gececeğine inandığını dile getirdi. Mexico Today'e demec veren Perez, "Herşey yolunda. Bu hafta sonu Montreal'de yarışabileceğimi umuyorum. Yarışmayı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi. Perez, "Buyuk bir kazaydı ancak bu da sporun bir parcası. Bereket ki ciddi hicbir şey olmadı. Kaza sırasında bilincimi yitirdim ancak onumuzdeki yarışta yer almayı heyecanla bekliyorum" diye konuştu. Perez, "Şu an oldukca iyiyim, sadece biraz ağrı var. Fakat bunlar da hafifliyor. Gercekten cok hızlı iyileşiyorum. Kaza mı? Bunun kısa bir sure once olduğuna inanamıyorum, fakat şu an motivasyonum cok yuksek" dedi. TurkiyeF1 . com __________________