Yağmurlu Silverstone'da Stoner kazandı
Spor Haberleri0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Yağmurlu Silverstone'da Stoner kazandı
-
17-10-2019, 20:05:48Yoğun yağmur altında gercekleştirilen MotoGp Silverstone Grand Prix'inde Honda motosikletcisi Casey Stoner polden başladığı yarışı kazandı. Startta liderliği eline alan Jorge Lorenzo 1 tur sonra yerini Honda motosikletcileri Stoner ve Andrea Dovizioso'ya kaptırdı. Yarışın başında Stoner'ı geride bırakan Dovizioso konumunu fazla koruyamadı ve tekrar 2.liğe geriledikten sonra yarışı bu sırada bitirmeyi başardı. Yamaha icin korkunc bir yarış gecti. Lorenzo 2.liği kovalarken arka tarafının kontrolunu kaybederek bir high-side yaşadı ve yarış dışında kaldı. Ben Spies de aynı turda kaza yaparak yarış dışında kaldı. Marco Simoncelli de 2. sıradaki Dovizioso'ya baskı kurarken on tarafını kaydırarak kaza yaptı ve yarış dışında kaldı. Honda'ların rahat bir şekilde duble yaptıkları yarışta 3.luk Colin Edwards'ın oldu. Hemen ardından Ducati motosikletcisi Nicky Hayden geldi. Yarışa 13. sıradan başlayan Valentino Rossi adım adım yukselerek finişe 6. sırada ulaştı. Bu yarışta aldığı galibiyet ile Stoner, şampiyona liderliğini Lorenzo'dan devraldı. [IMG]http://img62.**************/img62/8660/23798612.jpg[/IMG] Kaynak __________________