Sergio Perez, Racing Point Force India'yı cok iyi bir gelecek beklediğini soyledi. Orta grubun en iyi takımları arasında yer alan Racing Point, bu yıl maddi anlamda zorluklar yaşamış ve takıma kayyum atanmıştı. Yaz aylarında takım Lawrence Stroll onderliğindeki bir konsorsiyuma satıldı ve artık maddi anlamda cok daha iyi durumda. Sergio Perez, artık cok daha iyi durumda olan Racing Point'in geleceğinin kendisini heyecanlandırdığını soyledi. "Doğrusu oldukca heyecanlıyım. Mekanikerle, muhendislerle ve takımla ilgilenen diğer insanlarla konuşuyorum ve herkes cok heyecanlı gorunuyor. Herkes sabırsızlanıyor. Lawrence bu proje hakkında cok hevesli ve bunun uzun vadeli bir proje olduğunun farkında. Takımın sahibi ve yoneticileriyle harika bir yon yakaladık." "Buyuyebilmek icin her şeyi doğru şekilde yapmalısınız. Ama aynı zamanda bunun zaman alacağını da bilmelisiniz. Diğer takımlarda da goruyoruz, ne kadar zaman aldığını biliyorsunuz. Ama daha once de soyledim, adım atabilecek bir takım varsa bu Force India'dır." "Hedefimiz ondeki uc takımı yakalamak. Ama bu zaman alıyor. Şu anda tempo anlamında ilk uc takımın cok gerisindeyiz. Fakat hedef mumkun olduğu kadar yaklaşmak. Akşamdan sabaha kadar olabilecek bir şey değil, ama temel duşuncemiz ve hedefimiz bu. Daha yakın hale gelmek istiyoruz. İlk uc takımla mumkun olduğunca kısa bir surede mucadele etmek istiyoruz." "Neler olacağını goreceğiz. Olacağını duşunduğumden daha uzun bir suredir Force India'dayım. Burada rahatım, iyimserim. Ferrari veya Mercedes'te değilseniz, Force India bulunmak icin harika bir takım. Kesinlikle cok buyuk bir potansiyeli var." "Son iki yıldır geri kalanların en iyisiydim. Ust uste ucuncu kez bunu yapmaya cok yakındım. Gelecekte neler olacağını gorelim ama bu takımın geleceği icin cok kesinlikle heyecanlıyım." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Force India'nın Geleceği Perez'i Heyecanlandırıyor