Valtteri Bottas, kopeği Fanni'yi cok sevdiğini ve kendisini iyi hissetmesine yardımcı olduğunu dile getirdi. Valtteri Bottas, tıpkı Lewis Hamilton gibi bir kopeğe sahip ve bu kopeği Formula 1 yarışlarına giderken yanında goturuyor. Kopeğin ismini Fanni olarak koyan Bottas cifti, surekli kopekleriyle ilgili resim paylaşıyorlar. Kopeği hakkında konuşan Valtteri Bottas, "Budapeşte'deki yarış sonucu beni gercekten hayal kırıklığına uğratmıştı. O akşam yaz tatiline cıkmak icin Finlandiya'ya gittim. Eve donduğum kopeğim yanıma geldi ve bana adeta sarıldı. Beni yalamaya başladı. O anda yarışla ilgili hayal kırıklığı adeta kayboldu ve yeniden iyi hissettim. Kopeklerin ruh halini bir anda değiştirebilmesi gercekten şaşırtıcı." "Şahsen daha once hic kopeğim olmamıştı, ama ailemde daima bir Labrador vardı. Fanni kahverengi beneklere sahip bir Dalmacyalı. Bir gozu mavi ve diğer gozu kahverengi. Cok hoş! Ona Fanni ismini verdik." "Her zaman kopekleri sevdim ve şahsen onun hayatını kıskanıyorum cunku ruya gibi bir hayatı var! Onun icin her gun, en iyi gunu. Onu sık sık gezmeye goturuyorum, yururken yanımda goturuyorum. Eşim Emilia ile birlikte gezmeye gidiyorlar ve gittikleri yerde başka kopekler oluyor. Birlikte oynuyorlar, temiz havada bolca vakit geciriyorlar." "Bir ara İngiltere'deki bir parti sırasında takımın fabrikasındaydı. Orada cok populerdi! En guzel gunlerden biriydi. Bizimle birlikte ozel bir jetle uctu. Tum ucak onunmuş gibi bir yerden diğer yere gitti! Harikaydı, umarım birlikte cok daha guzel anlar yaşayabiliriz." dedi. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Bottas: Bazen Kopeğim Fanni'nin Hayatını Kıskanıyorum