Haas takım patronu Gunther Steiner, her ne kadar aynı yarışta ikisinin birden iyi bir performans gosteremediğini kabul etse de, suruculerin takım icin bir problem olmadığını soyledi. Haas bu yıl en iyi sonucunu dorduncu ve beşinci olduğu Avusturya'da alırken, aracın gosterdiği guclu performansa rağmen sadece Macaristan, Belcika, Brezilya ve Abu Dhabi'de iki aracla birden puan alabildi. Bununla birlikte Gunther Steiner, suruculerin kendileri icin bir problem olmamasına rağmen hem Grosjean'ın hem de Magnussen'in aynı anda hızlı olamamasından şikayetci gorunuyor. "Hedefimiz elbette ikisinin birden hızlı olması ancak bu olmuyor gibi gorunuyor. Avusturya dışında bu yoktu. Nedenini bilmiyorum." "Size cevap vermeyi cok isterim ama sorunu bilseydim şimdiyeli zaten cozmuş olurdum." "Kişisel duzeyde aralarında bir sorun yok. Bazen birisi hızlı, bazen diğeri. Bazen birisi problem yaşıyor, bazen diğeri. İkisinin de performans gosterebileceği bir sihir bulamadım. Eğer başarılı olursak harika olacak. Yine de suruculer bizim icin bir problem değil." Grosjean ise Kevin Magnussen'le calışmaktan memnun gorunuyor. "Kevin eski takım arkadaşım Kimi Raikkonen'e gore daha konuşkan. Harika bir ilişkimiz var. Durust olmak gerekirse her şey hakkında konuşuyoruz. Takım icin birlikte calışıyoruz. Ne yapmamız gerektiği konusunda hemfikiriz." "Yine de bu gridde birbirimizi yenmek istemediğimiz anlamına gelmiyor. Singapur'da insanlar Kevin'ı bir saniye ile gectiğimde bunun cok iyi olduğunu soyledi." "Aramız genelde cok yakın, gunden gune değişiyor. Genellikle hep 0.3 saniye icerisinde oluyoruz." "Doğrusu takım arkadaşım hakkında genellikle cok fazla şey duşunmuyorum. Kevin takımın cıkarları icin calıştığı surece, birlikte hareket ettiğimiz surece, gerisi pek fazla onemli değil." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- Haas: Sorunumuz Suruculer Değil