Renault'dan Nico Hulkenberg, ilk yarışını veya podyumunu kazanana kadar Renault'dan ayrılmayı duşunmediğini soyledi. Nico Hulkenberg, kariyeri boyunca 156 Grand Prix'ye katılmasına karşın şimdiye kadar hic podyuma cıkmayı başaramadı. Podyuma cıkmadan en cok yarış katılan pilotlar listesinde 156 yarışla ilk sırada yer alan Hulkenberg, her gecen yarış bu rekoru daha da ileri taşıyor. Renault gecen yıl her ne kadar dorduncu en hızlı takım olsa da, ondeki uc takım kadar iyi bir performans sergileyemedi. Bundan oturu de hem Hulkenberg hem de Carlos Sainz Jr podyum elde etmeyi başaramadı. Gelecek yıl Renault'daki ucun sezonunu gecirecek Hulkenberg, ne kadar daha Renault'da kalacağı sorusuna, "Sanırım ilk podyumumu ya da ilk zaferimi elde edene kadar devam etmem gerekiyor." yanıtını verdi. Hulkenberg yeni sezonda gridin en iyi suruculeri arasında kabul goren Daniel Ricciardo ile takım arkadaşı olacak. 2019'da Ricciardo ile yarışacağının acıklanmasının ardından ne hissettiği sorusuna Alman pilot, "Yıkıldım, yerlerdeydim.... Ağlıyordum. Beni gercekten cok kotu etkiledi!" diyerek şaka yaptı ve şoyle devam etti "Bunu herhangi bir sorun olarak gormuyorum. Resmi acıklamadan bir gun once Daniel'in geleceği konusunda bilgilendirildim. Bu iyi bir haber." Favori pisti sorulduğunda ise Hulkenberg "Monaco" yanıtını verdi. Alman pilot Renault'da şimdiye kadar Jolyon Palmer ve Carlos Sainz'la takım arkadaşı olmuş ve her iki pilotu da geride bırakmıştı. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hulkenberg: İlk Podyumumu Kazanana Kadar Renault'dan Ayrılmayacağım