Toto Wolff, takımı geride kalan beş yıllık surecte Niki Lauda ile yonettiğini ve hastalandığı zaman yokluğunu en cok kendisinin hissettiğini soyledi. İbiza'da tatil yaparken hastalanan ve sonrasında ortaya cıkan komplikasyonlardan oturu yoğun bakıma kaldırılan Niki Lauda'ya akciğer nakli yapıldı ve Ekim ayında hastaneden taburcu edildi. Lauda başarılı nakil işleminin ardından artık kendi başına nefes alabiliyor ve konuşabiliyor. Hatta yuruyuşlere bile başladı. Artık fiziksel calışmalara odaklanan Lauda, vucudunu guclendirmeye calışıyor. Toto Wolff, Lauda'nın yokluğunu hissettiğini soylerken, kendisini Avustralya padoğunda gormek istediğini soyledi. "Geri geleceğinden hicbir şuphem yok, padoğa doneceğine eminim." "Gecen yıl işler surekli olarak değişti. İnişler ve cıkışların olduğu bir yıldı. Sonrasında Niki'den gelen haberle şoke olduk." "Başlangıcta normal bir hastalık gibiydi ancak durum birkac saat icerisinde değişti ve aniden Viyana'daki hastaneye goturebilmek icin her dakikanın oneminin buyuk olduğu bir durum ortaya cıktı." "Son beş yıldır birlikte, bu takımı yonetiyoruz. Fikirleri paylaşan bir ortak ve bir arkadaş olarak onun eksikliğini diğerlerinden daha fazla hissettim." "Bu yuzden 2019'u sabırsızlıkla bekliyorum. Birlikte bu yolu tekrar yuruteceğimizi duşunuyorum." "Padoğa ne zaman donecek bilmiyorum. Bu konuda sadece doktorlar ve Niki acıklama yapabiliyor." "Fakat biz beklentileri yuksek tutmak istemiyoruz. Ama onu Avustralya'daki ilk yarışta gormek isterdim. Yine de bilirsiniz, oncelikle olan sağlığı." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Wolff: Lauda'nın Yokluğunu En Cok Ben Hissettim