Michael Schumacher, Formula 1'deki ikinci baharının ilk yılında sıkıntılı bir sezon gecirmesine rağmen 2011'de eski gunlerini hatırlatacak yarışlar cıkarmak istiyor. 2010'da sezon boyunca podyum yuzu goremeyen Schumacher'in en iyi sonucu dordunculuk olmuştu. Bununla birlikte mucadeleci ruhundan vazgecmeyen 42 yaşındaki Alman pilot, W02'nin son testlerdeki performansının ardından yeni sezonda Ferrari ve Red Bull'a karşı yarışabilecek rekabetci bir araca sahip olduklarına inanıyor. Schumacher, Mercedes'in resmi internet sitesine verdiği demecte, "Bir pilot olarak, tabi ki hep ileriye donuk daha iyi bir adımlar atmayı umarsınız. Ben, bunu başardığımızı duşunuyorum" dedi. Mercedes pilotu, "Podyum finiş mucadelesi verebileceğimize inanıyorum. Bazı yarışlarda zafer mucadelesi verebileceğimizi umuyorum. Sezon başladığında da sadece bu gerceğe bakacağız. O yuzden gercek tablonun ne olduğunu gormek icin, Melbourne'e cıkmaya sabırsızlanıyorum" diye Konuştu. Schumacher ayrıca, 2011 sezonun cok daha Farklı olduğunu belirterek, "Gectiğimiz yıl herşey yeniydi: test durumu, arac, takım ve takımın yapısı. Cok heyecan vericiydi. Fakat bir yıl sonra uzerinde calışılacak alanlardaki şeyleri cok daha iyi biliyorum. Takıma da cok daha adapte olmuş durumdayım. Kendini bu işe adamış, cok kabiliyetli muthiş bir gruba sahibiz. Yaptığım şeyden keyif alıyorum. Mercedes'le calışmaktan keyif alıyorum. Geri donme kararımdan dolayı da asla pişman değilim" dedi. Kaynak __________________