Hamilton Webber'e şans tanımadı
Spor Haberleri0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton Webber'e şans tanımadı
-
17-10-2019, 19:59:38Lewis Hamilton, Red Bull'un pilotlarına eşit şans tanıdığını soylemesine karşın, takımın acık favorisinin Sebastian Vettel olduğunu ifade etti. Mark Webber'in yıl şampiyonluk şansı sorulan Hamilton, "Silverstone'da '2 nolu pilot olmak da fena değil' sozleriyle finişi gecen bir adam icin oldukca zor olacak" cevabını verdi. Webber gectiğimiz sene Vettel'le mucadelesinin kızıştığı bir donemde yaptığı acıklamada, başarısının Red Bull'un Avusturyalı yonunu rahatsız ettiğini ileri surmuştu. Hamilton ayrıca, sezonun ilk yarışına ilişkin olarak, "Albert Park'ta yarışmayı seviyorum. Genelde iyi yarışlar cıkardım. 2008'de podyumun tepesine cıktım. 2007 ilk yarışımdı ve oldukca kotu gecmişti. 2009'da da iyi bir yarış olmuştu. Cok iyi olmayan bir aracla gerilerden gelmiştim. Gectiğimiz yıl bircok sollama yaptım ama sonuc acısından olması gerekeni elde edemedim" dedi. Sezon oncesi testlerde gerek dayanıklılık, gerekse hız acısından Red Bull ve Ferrari'ye karşılık veremeyen McLaren, yapılan son egzoz ve taban değişikliğinin ardından 1 saniyeden fazla zaman kazanmayı hedefliyor. Kaynak : www.turkiyef1.com __________________