Ferrari'nin başarılı pilotu Fernando Alonso, yeni sezon oncesi Sebastian Vettel'e fazla şans tanımazken, Michael Schumacher'in bu sezonun surpriz pilotu olabileceğini belirtti. Ferrari pilotu Fernando Alonso, yeni sezonun başlamasına kısa bir sure kala, iddialı acıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Gectiğimiz sezon trajik bir bicimde şampiyonluğu Vettel'e kaptırdıklarını belirten İspanyol pilot, 2011 sezonunda rovanşı alacaklarını belirtti. Welt am Sontag'a acıklamalarda bulunan Alonso, "2011 bizim icin cok onemli. Gectiğimiz sezonun rovanşını almamız gerekiyor. Takım olarak cok iyi durumdayız. Abu Dhabi'de neleri yanlış yaptığımızı uzun uzun tartıştık ve cok iyi cozumler elde ettik. Kendimi uzun yıllar şampiyon olacak kadar guclu hissediyorum. Vettel'in bu sene zor bir sezon bekliyor" şeklinde konuştu. SCHUMACHER'E SAYGIM SONSUZ 2010 sezonunda pistlere donen F1'in efsane pilotu Michael Schumacher'e buyuk saygı duyduğunu belirten Alonso, "Tum dunya gibi ben de, Michael'in neler yapabileceğini biliyorum. Bu sezon cok daha guclu bir aracla mucadele edecek. Bu senenin en iddialı pilotlarından biri bence Schumacher olacak" ifadelerini kullandı. 2005 ve 2006 yılının şampiyonu Alonso, Robert Kubica'yı en kısa zamanda pistlerde gormek istediğini belirterek sozlerini noktaladı. Kaynak : www.ntvspor.net __________________