Alguersuari, Kazada Buemi'yi Sucluyor!
Spor Haberleri0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Alguersuari, Kazada Buemi'yi Sucluyor!
-
17-10-2019, 19:35:33Avustralya GP'nin bitiminden bu yana Nick Heidfeld, aracındaki hasara hangi Toro Rosso'nun neden olduğunu bulmaya calışıyor. Televizyonda gosterilmedi ama yarışın sonrasında Alman pilotun aracında buyuk hasar olduğu goruldu. Auto Motor und Sport'a konuşan Heidfeld: “İlk virajın ardından 11. sıradaydım. Puanlar kesinlikle mumkundu. Ardından 10. ve 11. virajda bir Toro Rosso bana vurdu ama kim bilmiyorum" Sebastien Buemi'nin yarışın başındaki takım icindeki temas icin Alguersuari'nin suclu olduğunu ima etmesinin ardından bu sefer Alguersuari, Heidfeld'e hasar verenin Buemi olduğunu soyledi. Alguersuari: “Ben değildim. (3. virajda) Schumacher'e vurdum ve bu konuda uzgunum. Ama Heidfeld'in kazasında sorumluluğum yok. Biraz gerideydim ve neler olduğunu tam olarak gordum. Seb 10. virajda bir Renault ile mucadele ediyordu ve 11. virajda ona vurdu" Anlaşılan o ki takım arkadaşları arasındaki gerginlik, yedek pilot Daniel Riccardo'nun gelişi ile daha da alevlenmiş. TRF1 __________________