Hamilton: "Alonso Benim Prost'um"
Spor Haberleri0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton: "Alonso Benim Prost'um"
-
17-10-2019, 19:35:32Lewis Hamilton, kendisini Senna, Alonso'yu da Prost olarak gorduğunu soyledi. Sebastian Vettel'in gecen sene şampiyon olması ve bu sene de sezona guclu bir başlangıc yapmasına rağmen Hamilton, en buyuk rakip olarak yine de "nemesis" olarak adlandırdığı Alonso'yu goruyor. The Guardian'a konuşan Hamilton: "En yakın rakibimin her zaman Alonso olduğunu duşuneceğim. Gecmişim nedeniyle, (F1'e) başladığım zamandan. O benim Prost'um gibi. Biz Prost ve Senna olsak, bana da birini sec deseler kesinlikle Senna derdim ve onu da Prost yerine koyardım" Hamilton, Vettel'i en buyuk rakibi olarak gormuyor ve 1992'nin şampiyonu Nigel Mansell'e benzetiyor. Hamilton: "(Vettel'in en buyuk rakibim olduğunu) duşunmuyorum. Eğer şimdiki gibi araclara sahip olmaya devam ederse belki. Ama eşit tempolarımız olduğunda ciddi mucadeleler goreceğiz. Belki o yeni Mansell'dir.Bu, Mansell gibi değer bictiğim anlamında değil" İngiliz pilot Malezya icin Red Bull'u favori gorse de McLaren'in de geri kalmayacağını duşunuyor. Hamilton: "Malezya, yuksek yere basma kuvveti gerektiren bir pist. Bu yuzden Red Bull'un hızlı olduğunu goreceksiniz. Bizim aracımızın da rekabetci olacağından şuphem yok" TRF1 __________________