Niki Lauda, tedavi surecinin devam ettiğini ve ocak ayı sonunda yuruteclerden kurtulmaya calışacağını dile getirdi. Niki Lauda, İbiza'da tatil yaparken hastalanmış ve durumunun kotuye gitmesinin ardından kendisine akciğer nakli yapılmasına karar verilmişti. Uzun tedavi surecinin ardından hastaneden taburcu edildi ve artık fizyoterapistler eşliğinde normal hayatına donebilmek icin fiziksel calışmalar yapıyor. İlk aylarda 50'ye yakın ilac alan Lauda, bu ilacların coğundan kurtulmuş durumda. Ama bacak ve diğer kasları cok fazla eridiği icin normal şekilde yuruyemiyor. Hastaneden tekerlekli sandalye ile ayrılabilen 69 yaşında efsane, bu ayın sonunda yuruteclerden kurtulacağını soyledi. Lauda, "Ocak ayı sonunda bu yurutecleri atacağım. Şubat ayına kadar kendi başıma yurumeye başlamayı umuyorum." "Akciğerlerim mukemmel şekilde calışıyor ama beş aydır yataktayım. Bu yuzden temel sorun kaslarım. Şu an cok zayıflar ve yapmam gereken tek şey antrenman yapmak. Daha fazla guc kazanmalıyım." "Kendimi iyi hissediyorum, eskisi kadar ilac almıyorum. Gundelik hayatım oncekiyle aynı değil cunku her gun iki fizyoterapistle beraberim!" "Gun icerisinde duzluk alana gidiyoruz ve orası genelde orası tenis kortu oluyor; orada yeniden yurumeyi oğreniyorum. Doktorlar tamamen iyileşeceğimi soyluyorlar." dedi. Gunluk Gazeteler