Karun Chandhok, uzun donemde yarış aracına gecmesine yardımcı olması şartıyla yedek pilot olmaya da razı olduğunu soyledi. Gectiğimiz yıl HRT ile Formula 1 kariyerinin caylak sezonunu geride bırakan Hint pilot, "Sadece 2011 icin değil, orta ve uzun vadeli birşeyler istiyorum. 2012 ve 2013'de yaptığım şeyler onemli. Gelecek yıl yedek pilot olacaksam, mesela Paul di Resta'nın 2010'da yaptığı gibi, takım gridde daha onlerde bulunduğu surece, bu en iyi secenek olur" dedi. HRT'nin gectiğimiz yıl cok fazla ilerleme kaydedemediği icin 2011'de İspanyol ekibinde yarışmak istemediğini dile getiren Chandhok, gelecek sene icin bazı takımlarla goruşmelerinin surduğunu ifade etti. Chandhok, "Onlarla bir yıl gecirdim. Kendilerine minnettarım, bana kapı actıkları icin de onlara her zaman minnettar olacağım" dedi. HRT ile anlaşan Narain Karthekiyan'ın da Formula 1'e donmesiyle Hindistan'da, Ekim ayındaki yarış oncesinde F1'e olan ilginin artacağını belirten Chandhok, "Daha fazla Hindistanlı Formula 1'de olabilir, bu spor adına daha iyi" diye konuştu. TurkiyeF1.com __________________