Takımın bu hafta bir cok yeni parcayı araca katması bekleniyor ve bu yenilikler kapsamında bugun yeni yandan cıkışlı egzozla birlikte aerodinamik bazı değişiklikler vardı. Rosberg "Buyuk bir adım atmayı umuyoruz ve umutlu olduğumu soyleyebilirim. İyimserim. Heyecanlıyım cunku hızlı olacağımızı duşunuyorum. Hepsi bu, arac daha iyi gorunuyor. Bu surucu olarak keyif aldığınız bir şey. Bu yuzden sabırsızlanıyorum ve bugun her zmana hoş olan gulumsemeler vardı." dedi. Rosberg henuz yeni paketin tamamını denemese de, denedikleri parcaların aracı iyileştirdiğini soyledi. Rosberg "Rasgele yeni parcalar denedik. Bazen iyi, bazen kotuydu. Parcaların bazıları şu anki aracla calışmayabilir ancak bir cok yeni parca gelecek ve arac yenilenecek. Ancak bugunku parcalarla performansta hareket vardı ve etkileyiciydi." "Bu yuzden umutluyum ve zamanla gelecek tum parcalarla harika iş cıkardığımızı duşunuyorum. Gunler ilerledikce daha fazlası gelecek. Eğer hava koşulları uygun olmazsa tum paketi test edemeyebiliriz cunku tum paketi testlerin sonunda kullanmayı planlıyoruz ancak koşullar iyi olursa testler de iyi olacak." dedi. Rosberg, tahmin yurutmekten kacınsa da Mercedes'in gecen seneye gore sezona daha iyi başlangıc yapacağını soyledi.