Eski F1 pilotu Jan Lammers, Renault ve Daniel Ricciardo'nun 2019'da guclu olabileceğini duşunuyor. Daniel Ricciardo, 2018 sonunda Red Bull'dan ayrılma kararı alırken, 2019'da Renault adına mucadele edeceğini acıkladı. Renault gecen yılı dorduncu sırada tamamladı ve 2019 calışmalarına oldukca erken başladı. Gectiğimiz gunlerde konuşan Cyril Abiteboul, verdiği demecte 2019 motoru ve şasisinden onemli bir ilerleme kaydettiklerini dile getirdi. Eski F1 pilotu Jan Lammers, Daniel Ricciardo ve Renault'nun 2019'un surprizi olabileceğini duşunuyor. "Max ve Red Bull, tedarikcilerinden cok fazla şey talep ediyorlar. Sahip oldukları hırs ve tutkudan oturu de doğal olarak Renault hakkında sert sozler soyluyorlar." "Ancak şampiyonaya bakarsanız, ilk onda dort Renault motorlu arac vardı ve Abu Dhabi'de ilk altıda uc Renault motorlu arac gorduk. Bunun 2019 icin bir gosterge olup olmadığını bilmiyorum ama doğru yolu buldukları goruluyor." "Renault dunyanın en buyuk otomobil şirketlerinden birisi ve cok fazla para harcayabiliyorlar. İsterlerse durumu duzeltmek icin hic olmadığı kadar -para- harcayabilirler." "Renault son gulen olmak istiyor. Herkes Honda'ya guveniyor ve aniden iyi bir iş yapmasını bekliyor. Şahsen ben de Red Bull'un secimine guveniyorum, ama bunu kanıtlamalılar." "Bence Renault ve ozellikle Ricciardo 2019'da şaşırtıcı şekilde iyi olabilir. Kaybedecek şeyleri yok. Gecen yıl Renault hakkında cok kotu şeyler soylendi ve Ricciardo hakkında da 'iyi ama Max'ten daha yavaş' dediler." "Hayat bana bir şeyi cok iyi oğretti; hicbir şeyi olmayan insanlarla asla savaşmamalısınız. Cunku onlar gercekten cok guclu oluyorlar." "Ne olursa olsun podyumlar icin savaşabilecek dort motor olması harika. Bu gercekten guzel bir yıl olacak." Lammers'a gore Red Bull, Monaco GP'yi kazanmalı. "En onemli şey hangi takımın kendi odevini en iyi şekilde yaptığı ve yeni kuralları doğru şekilde yorumladığı olacak. Bu Red Bull icin en iyi fırsat. Red Bull'da Adrian Newey yeniden geri dondu. Bu yuzden onlar icin iyi olacağını duşunuyorum." "Honda-Red Bull kombinasyonunun henuz ilk yılında şampiyonada ikinci veya ucuncu olması tabii ki harika olur. Bence Max gelecek yıl bir adım atacak. Monaco'da pole pozisyonunu ve galibiyeti kazanmak zorunda olacak.. Şimdiye kadar orada iyi olduğunu gosterdi. Bunun istek listesinin başında olduğuna eminim." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Lammers: Kaybedecek şeyleri olmayan Renault ve Ricciardo 2019'un surprizi olabilir