Vietnam GP'den bahsetmek icin henuz erken
Spor Haberleri0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Vietnam GP'den bahsetmek icin henuz erken
-
17-10-2019, 19:15:18Vietnam'ın yakın gelecekte Formula 1 takvimine gireceğine ilişkin iddialar, spekulasyonların kaynağı olan pist danışmanı Hans Geist tarafından da ciddiye alınmadı. A1 Ring ve Bahreyn pistlerinin eski idari direktoru 52 yaşındaki Geist, gectiğimiz gunlerde Vietnam'ı ziyaret ederek hukumet yetkilileriyle goruşmuştu. Bu goruşmenin ardından yatırımcıların, ulkenin guneyindeki Nha Trang bolgesine bir yarış pisti inşa etmeyi planladıkları yonunde haberler cıkmıştı. Ancak Geist bu ziyaretin Formula 1'in Vietnam'a getirilmesinde sadece ilk adım olduğunu, henuz kesinleşmiş bir durumun sozkonusu olmadığını dile getirdi. Geist, "Benim gorevim ilgili taraflara, Formula 1 hakkında, bir yarış pistinin FIA F1 standartlarında nasıl inşa edileceğine, bir yarışın nasıl organize edileceğine dair bilgi vermektir" dedi. Geist, "Bu cercevede şunu ifade etmek isterim, benim yaptığım tum bilgilendirici toplantıların belki yuzde 10 ciddi bir konsepte geliştirilebilir. Vietnam'da yaptığım tek şey de sadece bilgilendirme amaclıydı" diye konuştu. TurkiyeF1.com __________________