Fernando Alonso: ''Sebastian Vettel'den korkmuyorum''
Spor Haberleri0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Fernando Alonso: ''Sebastian Vettel'den korkmuyorum''
-
17-10-2019, 19:15:16Fernando Alonso, dunyanın en genc şampiyonu unvanını taşıyan Sebastian Vettel'in gelecekte Ferrari'ye gecerek takım arkadaşı olması halinde kendisiyle bir problem yaşamayacağını soyledi. Formual 1 kariyeri boyunca hicbir zaman bir takım arkadaşının gerisinde kalmadığını vurgulayan Alonso, Vettel'den korkmak icin bir sebebin bulunmadığını ifade etti. İspanyol pilot, Oviedo'da basına yaptığı acıklamada, "Vettel'den hicbir şekilde korkmuyorum. Bir gun Ferrari'ye gelirse, hic problem olmaz. Bu konuda soyleyecek başka da bir sozum yok" dedi. Alonso konuşmasının devamında, "(Kim olursa olsun yeni bir) takım arkadaşından cekinmem, cunku bugune kadar hic boyle bir korkum olmadı. Takım arkadaşlarımdan hicbiri de benim puanımdan bir puan daha fazlasını yapmadı. Dolayısıyla birilerinden korkmam icin bir sebep gormuyorum" diye konuştu. Ferrari'nin gelecek sezon Red Bull ve McLaren'a meydan okuyabilecek kapasitede bir arac uretmesini beklediğini de kaydeden Alonso, "Gelecek yıl istediğim araca sahip olacağımdan şuphem yok. Ferrari, bugune kadar sahip olduğu prestijinden dolayı ancak şampiyonluğu hedeflemek zorunda" dedi. TurkiyeF1.com __________________