Juan Pablo Montoya Formula 1'e dair konuştu
Spor Haberleri0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Juan Pablo Montoya Formula 1'e dair konuştu
-
17-10-2019, 19:14:17Juan Pablo Montoya, halen yarıştığı NASCAR serisinden ayrılarak Formula 1'e donme ihtimalinin bulunmadığını soyledi. 2006'da sezon ortasında McLaren'dan ayrılan Kolombiyalı pilot, NASCAR'a gecmişti. Montoya, Target sponsorluğundaki Chip Ganassi'de yarışmaya devam ediyor. F1 kariyerinde 7 grand prix'de podyumun tepesine cıkan 35 yaşındaki Montoya, "Bazı insanlar bana, F1'e donmem gerektiğini soyluyor, fakat burada mutluyum" dedi. İspanyol prensa.com sitesine demec veren Montoya, "Şu an başka bir tarafa gitme ihtimali olduğu da gayet acık sanırım" ifadelerini kullandı. "Vettel kazanmak icin herşeyi yapsa da şampiyonluğu hak etti" 2010'da Sprint Cup'ta ilk 12 arasında yer alamayan Montoya, "Şu an mutluyum, sponsorum memnun ve Chip Ganassi memnun. Gerisi de beni ilgilendirmiyor. NASCAR F1'den daha eğlenceli. Bu yıl Abu Dabi'deki finali gordum. Her zamanki gibiydi. Araclardan biri hızlı, ama ondekini gecemiyor" diye konuştu. Montoya, "Bunun sebebi olarak pistleri gosteriyorlar. Fakat samimi olalım, F1 hep boyleydi" dedi. Yeni dunya şampiyonu Sebastian Vettel'in de bu başarıyı hak ettiğini soyleyen Montoya, "Şampiyonluğu kazanmamak icin mumkun olan herşeyi yapmış olsa bile kabiliyetli bir pilot. O ve takımı, kendileri icin işi karmaşık hale getiren bircok hata yaptı. Fakat en hızlı pilot ve arac kazandı diye duşunuyorum" şeklinde konuştu. TurkiyeF1.com __________________