Rubens Barrichello, gelişiminde onemli bir pay sahibi olduğu Williams FW33'un, 2010 aracından cok daha rekabetci ve istikrarlı olacağını duşunuyor. 38. yaşındaki emektar pilot verdiği roportajda, 2010 yılında hem kendisinin hem de takımının elde ettiği tecrube ile 2011'de Williams'ın cok daha guclu olacağını ifade etti. 'Takımın gosterdiği gelişim olumlu yonde ve iyi işaretler goruyorum. Takımda eksik ve yanlış olan yerleri olabildiğince gostermeye calıştım ve takım calışanları bu noktaların ustune gittiler.' 'Gelecek sezonun aracı kesinlikle agresif bir yapıda olacak. Fakat asıl onemli olan yeni lastiklere adapte olabilmek.' 'Lastikler herşeyi değiştirebilir. 2008'de Honda rezalet bir aractı fakat 2009'da oluksuz lastiklerin gelmesi ile muthiş bir sıcrayış yaptı. Pirelli lastiklerinin aerodinamiye buyuk bir etkisi olacak. Bu etkiden bazı takımlar avantaj ve bazı takımlar da dezavantaj elde edecek.' Barrichello, takımının KERS konusunda yaptığı calışmalara guvendiğini soyledi. 'Bu konuda oldukca iddalıyız. Cunku uzun suredir bu konu uzerinde calışıyorduk. Ama bir pilot olarak basılacak ekstradan bir suru duğme anlamına geldiği icin biraz endişeliyim.' Barrichello, Williams'da olmaktan cok memnun olduğunu 'Bu guzel bir evlilik gibi. Takım ve pilot birbirini dinliyor ve benim verdiğim talimatlar takımın aldığı yolu şekillendiriyor. Kariyerimdeki en iyi takımlardan birisi. Şu ana kadar hicbir takım beni Williams'ın kullandığı kadar yuksek seviyede kullanmadı. Burada potansiyelimin tamamını gosteriyorum.' sozleri ile dile getirdi. TurkiyeF1.com __________________