Ross Brawn, Michael Schumacher'in gectiğimiz sezon sonunda kaydettiği ilerlemeyi surdurerek, 2011'de performansında buyuk bir iyileşme sergileyeceğine inandığını dile getirdi. Bu hafta 42 yaşına basan Alman pilotun sorumluluğunun artık daha fazla olduğunu belirten Brawn, Schumacher'in en az kişisel ilerlemesi kadar takıma yardımının da onemli olduğuna işaret etti. Gazzetta dello Sport'a konuşan Brawn, Schumacher'e vermek uzere herhangi bir doğum gunu hediyesi duşunup duşunmediği sorusuna, "Hayır, Michael Schumacher icin belli bir armağan duşunmedim, cunku onun benden ne istediğini biliyorum: rekabetci bir arac" cevabını verdi. Brawn, "Ben iyimserim, cunku Michael'ın gectiğimiz sezon sonundaki performansı cesaret vericiydi.Bu yıl daha iyisini yapacağına inanıyorum" dedi. Schumacher'in beklenen performansı gosterememesinin nedenlerinden olarak belirttiği lastik problemine de değinen Brawn, Pirelli'nin Schumacher'in formunu geliştirmede yardımcı olup olmayacağını soylemek icin erken olduğunu kaydetti. TurkiyeF1.com __________________