Red Bull Formula 1 pilotu Pierre Gasly, bu yıl Şampiyonlar Yarışı'na katılacağını acıklarken, Fransa Takımı'nda partneri Le Mans 24 Saat galibi Loic Duval olacak. İkili 19-20 Ocak'ta Meksika'da gercekleştirilecek olan etkinliğin Uluslar Kupası'nda Fransa Takımı'nı temsil edecekler. 2019 yılında Toro Rosso'dan Red Bull Racing'e gececek olan Gasly, boylelikle ilk kez Şampiyonlar Yarışı'nda mucadele etmiş olacak. Gasly, "İlk kez Şampiyonlar Yarışı'na katılacak olmak onur verici. Bu etkinliği uzun yıllardır biliyorum ve şimdi en yakından işlerin nasıl gittiğini gormek icin sabırsızlanıyorum." "ROC Uluslar Kupası'nda Loic'le birlikte guclu bir performans gostermeyi sabırsızlıkla bekliyorum." dedi. 2013'te Le Mans 24 Saat'i kazanan Duval, aynı zamanda Super Formula ve Super GT'de şampiyon olmayı başardı ve 2018'de DTM'de mucadele edip 17. oldu. WEC'te TDS Racing LMP2 takımında mucadele edecek Fransız surucu, "Yıllardır Şampiyonlar Yarışı'nı takip ediyorum ve bir gun burada yarışma şansı yakalamayı umut ediyorum." "Şimdi bu gercekleşiyor ve dunyanın dort bir tarafındaki serilerden gelen harika suruculere karşı yarışmak icin sabırsızlanıyorum. " "Bu oldukca inanılmaz bir etkinliğe benziyor. Foro Sol'daki atmosferin oldukca ozel olacağına eminim." dedi. Gunluk Gazeteler