Antonio Felix da Costa, ABB FIA Formula E Marakeş ePrix'sinde BMW Andretti'den takım arkadaşı Alexander Sims'le yaptığı kazanın kendi hatası olduğunu kabul etti. BMW aracları yarışın ilk bolumunde oldukca hızlılardı ve yarışa pole pozisyonundan başlayan Sam Bird'i gecerek ilk iki sıraya yukseldiler. Alexander Sims, son bolumde Antonio Felix da Costa'nın kendisini yavaşlatmaya başladığını fark etti ve Jerome D'Ambrosio'nun başını cektiği grubun hemen arkasına gelmesinin ardından takım arkadaşına atak yaptı. Ancak ilk yarışın galibi Da Costa, virajı oldukca gec dondu ve Sims'in gidecek hicbir yeri kalmadı. Sonuc olarak Da Costa durmayarak bariyerlere carptı. Sims ise devam etti ancak dorduncu sırada finiş gorebildi. Motorsport'a konuşan Da Costa, muhtemel bir galibiyetin kendi hatası yuzunden heba olduğunu soyledi. "Formula E yarışları cadde pistlerinde yapılıyor ve pistler gercekten cok kirli. Kendimi savunmaya calıştım. Fren yapmaya başladığımda pist cok kirliydi ve yavaşlayamadım. Lastikler kilitlendi ve virajı donemedim." "Gercekten uzgunum cunku bu bir hataydı, benden kaynaklanan bir hataydı. Bu hikaye gercekten sinir bozucu cunku bir galibiyeti kaybettik, dubleyi kaybettik. Sadece ben yarış dışı kalmış olabilirim fakat Alex yarışı kazanmış olabilirdi." "Ama bu hata yuzden onun galibiyetine engel oldum, takımı duble yapmaktan mahrum bıraktım. Kendimi cok berbat hissediyorum." Da Costa, Sims'in Marakeş'te daha hızlı olan taraf olduğunu ve yarışa liderlik etmesi gereken tarafın o olduğunu da kabul etti. "Bugun daha hızlıydı evet, ozellikle de o noktada daha hızlıydı. Son 15 turda bana karşı avantaja sahipti ve benden daha fazla temposu vardı." "Bunu kabul etmeli ve onun gecmesine izin vermeliydim. Bugun kazanamayacağımı, tum yarışlarda zafere ulaşamayacağımı kabul etmeliydim. Ama yapmadım. Bu mucadele ettiğimiz 40 dakika boyunca ortaya cıkan pek cok şeyin birleşiminden kaynaklanıyordu." "Uzun yıllardır BMW ile birlikteyim, bunun boyle olmaması gerektiğini biliyoruz. Nasıl yapılacağını biliyoruz, ben de nasıl yapılacağını biliyorum. Bugun doğru kararı veremedim. Uzgunum, ama ben bir yarışcıyım. Bunun tek sebebi galibiyete olan aclığım. Zafer icin gercekten cok actım. Benim icin gelecek hafta oldukca acı verici olacak, ama dersler cıkarıp geri doneceğim." Sims ise kazadaki sorumluluğun tum takıma ait olduğunu ve BMW'nin birlikte daha etkili bir iletişime sahip olabileceğini soyledi. Motorsport'a konuşan Britanyalı surucu, "Hepimizin bundan dersler cıkarması ve birlikte calışması gerekiyor. O noktada Antonio'dan daha iyi bir enerji seviyem olduğunu duşunuyordum, ancak hissettiklerim konusunda takımla yeterince iyi bir iletişim kuramadım." "Sorumluluğu Antonio ile birlikte ustleniyoruz. İlişkimizde herhangi bir bozulma olmayacak, biz arkadaşız. Bu durumun olmasını istemiyorduk ama bundan dersler cıkartıp yola devam edeceğiz." dedi. Her iki pilot da liderliği korumak icin takım emri kullanılmasını isteyebilir. Costa, "Neden boyle olduğunu takımla konuşacağım. Onun gecmesine izin vermeme yonelik bir takım emri almadım ve bunun olmasını istemezdim. Bu elbette zevkli olmazdı. Ama bunu yapmak takım icin iyi olabilirdi.Şimdi bunu tekrar konuşacağız ve neler olacağını goreceğiz." "Biz bir takımız ve birlikte gucluyuz. Normalde hata yaptıysam sorumluluğumu ustlenir ve elimi kaldırırım. Şimdi de aynı şeyi yapıyorum." dedi. Sims ise şoyle devam etti: "Sanırım takım emri olabilirdi. Bundan dersler cıkartmak gerekiyor." Gunluk Gazeteler