M-Sport Dunya Ralli Şampiyonası takım patronu Richard Millener, yeni sezonda 2018'le aynı seviyede kalmamaları icin hicbir sebep goremediğini soyledi. Malcolm Wilson'ın genel mudurluk pozisyonuna yukselmesinin ardından takım patronluğu rolu Millener'e verildi. Millener, ilk kez Monte Carlo Rallisi'den takımın başında yer alacak. Bununla birlikte M-Sport, 2019 yılında altı kez dunya şampiyonu Sebastien Ogier'nin Citroen'e gecmesinin ardından Elfyn Evans ve Teemu Suninen ile mucadele edecek. Maddi sorunlar yuzunden zorlu bir kış donemi geciren M-Sport, 2019 yılında mucadele edeceği acıklanan son takımdı. Autosport International'da konuşan Millener, "Gercekci olmamız gerekiyor. Fakat ralli kazanamamız icin hicbir sebep goremiyorum." "Son iki dunya şampiyonluğunu kazanan arac hÂl bizim elimizde. İki surucumuz var. Elfyn daha once ralli kazandı, Teemu da yukselişe gecti." "Ogier bizden ayrılmış olmasına rağmen son iki yıldaki performans seviyemizi koruyamamamız icin hicbir sebep goremiyoruz." "Sebastien bize geldiği zaman takım olarak olmamız gereken yerde olmadığımız icin gercekten endişeliydik." "Fakat geride kalan iki yılın ardından olmamız gereken yerde olduğumuzu gorduk. Sadece biraz ince ayar gerekiyordu." "Soylediğim gibi, son iki yılda yaptıklarımızı tekrarlamamamız icin hicbir sebep goremiyorum." dedi. Millener'in patronu Wilson, M-Sport'un geleceğe yonelik guclu bir takım oluşturma surecinde olduğunu vurguladı ve Millener ile benzer şeylerden bahsetti. Wilson, "Son birkac yıldır Elfyn'le birlikte calışıyoruz ve bizim icin bir ralli kazandı." "Bu yıl Elfyn'in omuzlarında cok fazla baskı olacak cunku yukarıya doğru bir adım atmak ve WRC'de kalıcı bir yere sahip olmak istiyor." "Aynı zamanda şimdiye kadar cok az ralliye katılmış olmasına rağmen Teemu'ya gercekten guveniyorum. Temelde bu gelecek icin yapılan bir calışma." dedi. Gunluk Gazeteler __________________