Schumacher sonuctan dolayı uzgun
Spor Haberleri0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Schumacher sonuctan dolayı uzgun
-
17-10-2019, 18:52:24Sıralama koşullarının tam gercekleşmesini umduğu şekilde olduğunu ifade eden Alman pilot, bu sonuc icin kısmen hayal kırıklığı yaşadığını dile getirdi. Seans boyunca guclu bir performans sergileyen ancak sonlara doğru gerileyen Schumacher, “Sıralamalardan gercekten daha fazlasını bekliyordum” ifadesini kullandı. Schumacher, “Hız turumda daha iyi bir derece yapamazdım. Bir problem de yoktu. Bunun tek acıklaması, Sebastian ve Mark’ın gecişine yol acmak icin yarış cizgisinin dışına cıktığımda lastiklerimin soğuması” diye konuştu. Nico Rosberg ise, ikinci seansta en iyi turunu yaptığı sırada Toro Rosso pilotu Sebastian Buemi’nin kendisini yavaşlattığını belirtti. Belcika GP’den bu yana ilk kez son seansa kalamayan Rosberg, yarışa 13. cepten başlayacak. Rosberg, “Sıralamalarda iyi bir sonuc alabilirdik, fakat pistin kurumasıyla birlikte geciş lastikleriyle sadece bir iyi hız turu atabildik. İkinci seanstaki turumda da Buemi tarafından bloke edildim” dedi. TurkiyeF1.Com __________________