Mads Ostberg, bu yılki WRC2 mucadelesinde Citroen C3 R5'le mucadele edeceğini doğruladı. Ostberg, gecen sezon Citroen'le sekiz WRC mucadelesine katılırken, Fransız ureticinin Sebastien Ogier ve Esapekka Lappi ile anlaşmasının ardından koltuksuz kalmıştı. Norvecli surucu, 2019'u tamamen kenarda gecirmektense, WRC2'de mucadele etmeyi tercih etti ve Belcikalı DG Sport takımı tarafından hazırlanan C3 R5'i kullanacak. Ostberg, "WRC'de, en ust seviyede mucadele edemeyeceğim netleştiği zaman elbette hayal kırıklığına uğradım. Ama hayallerimden vazgecmek asla benim icin bir secenek değildi. Ralli yapmak benim icin bir işten daha fazlası, bu benim kanımda var." dedi. Ostberg'in WRC2 macerası, İsvec Rallisi ile başlayacak ve bundan once 2 Şubat'ta Hadeland Rallisi'ne katılacak. "Bu yıl benim icin gercekten zor olacak cunku aracla hic tecrubem yok ve ilk rallime az bir sure kaldı." "Cok yoğun olacak ancak ralli tecrubem ve Citroen Racing'in uzmanlığıyla birlikte umarım WRC2'de C3 R5'e ilk galibiyetini getirebiliriz.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Ostberg, Citroen'le WRC2'de mucadele edecek