Dakar'ın motosiklet sınıfını lider goturen Toby Price, gecen yılın sonunda yaptığı kazanın ardından bileğindeki hasarın devam ettiğini ve adeta acıdan "yandığını" soyledi. 2016 Dakar galibi, aralık ayının ortalarında yaptığı antrenman esnasında sağ skafoid kemiğini kırdı ve bu sakatlık yuzunden ameliyat olması gerekiyordu. Dakar'da şimdiye kadar pek cok talihsizlikle boğuşan Price, Ricky Brabec'in motor sorunu yaşamasının ardından genel klasmanda liderliğe yukselmeyi başardı. Sekizinci etap sonrası konuşan Brabec, bitiş cizgisini gecmesinin ardından bileğinin adeta acıdan yandığını soyledi. "Bugunun benim icin onemli olduğunu biliyordum. Bugun kendim icin maksimumu aldım, bundan daha fazlası... Daha fazlasını yapamazdım." "Bileğim şu anda adeta yanıyor. 360 kilometrelik uzun bir etaptı. Ancak bitirmeyi başardık ve devam etmem gereken sadece iki tane daha etap kaldı. Bu iyi bir haber." "Acıyı bir şekilde bastırmanız gerekiyor. Dinlenebileceğim zamanlar oluyor ama dinlenemeyeceğim zamanlar da oluyor. Bunun zor olduğunu gercekten soyleyebilirim." "Yine de kaskı takıp motosiklete bindiğiniz zaman elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz. Her zaman en iyisini almaya calışıyorsunuz." Price motosiklet sınıfında Husqvarna surucusu Pablo Quintanilla'nin 1 dakika 3 saniye onunde ilk sırada yer alırken, KTM suruculeri Matthias Walkner ve Sam Sunderland ile arasında 6 dakika 36 ve 6 dakika 38 saniye var. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Dakar Lideri Price: Bileğim Şu Anda Adeta "Yanıyor"